تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

واکنش مشاور قالیباف به ادعای میقاتی

بعد از انتقاد نجیب میقاتی، نخست‌وزیر موقت لبنان از اظهارات محمدباقر قالیباف، مهدی محمدی مشاور امور راهبردی رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: موضع آقای میقاتی چندان قابل فهم نیست. نظر رییس مجلس در تمام ملاقات‌ها، مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها از جمله با فیگارو این بوده که ایران از هر آنچه دولت، ملت و مقاومت لبنان بر سر آن تفاهم کنند، حمایت می‌کند. طبعا اگر کسی تصور می‌کند می‌تواند بدون نظر مقاومت توافق سیاسی کند در اشتباه است.

کد خبر: ۱۷۴۱۲۱
۱۲:۰۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳

واکنش مشاور قالیباف به ادعای میقاتی

دیدارنیوز: مشاور امور راهبردی رئیس مجلس در واکنش به ادعای نجیب میقاتی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اگر کسی تصور می‌کند می‌تواند بدون نظر مقاومت توافق سیاسی کند در اشتباه است.

به نقل از رسانه خانه ملت، مهدی محمدی مشاور امور راهبردی محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به ادعای نجیب میقاتی نخست وزیر موقت لبنان در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«موضع آقای میقاتی چندان قابل فهم نیست. نظر رییس مجلس در تمام ملاقات‌ها، مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها از جمله با فیگارو این بوده که ایران از هر آنچه دولت، ملت و مقاومت لبنان بر سر آن تفاهم کنند، حمایت می‌کند. طبعاً اگر کسی تصور می‌کند می‌تواند بدون نظر مقاومت توافق سیاسی کند در اشتباه است.»

به نقل از دویچه‌وله، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر موقت لبنان روز جمعه ۲۷ مهر (۱۸ اکتبر) با انتقاد از سخنان محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، اظهارات او را به منزله "دخالت آشکار در امور لبنان" دانست و کاردار سفارت جمهوری اسلامی در بیروت را احضار کرد تا مواضع لبنان در این باره را به او ابلاغ کند.

محمدباقر قالیباف در مصاحبه‌ای که روز پنجشنبه در روزنامه فرانسوی فیگارو منتشر شد، گفته بود، "ایران آماده است برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد با فرانسه وارد مذاکره شود."

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر