تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
شایعات عجیب ادامه دارد

آخرین خبرها از وضعیت سردار قاآنی

بعد از شایعات اخیر درباره شهادت یا زخمی شدن سردار قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه در حملات اخیر اسرائیل، ایرج مسجدی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌گوید که سردار قاآنی در «صحت و سلامت و مشغول فعالیت است».

کد خبر: ۱۷۳۵۱۸
۱۰:۴۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳

آخرین خبرها از وضعیت سردار قاآنی

دیدارنیوز: ارتش رژیم اسرائیل به شایعه‌سازی‌های چند روزه درباره سردار اسماعیل قاآنی پایان داد.

به نقل از فارس، «ارتش اسرائیل می‌گوید فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را هدف قرار نداده و معتقد است که او زنده است.»

این خبر را رئیس سرویس خارجی وب‌سایت اسرائیلی «والانیوز» بعد از چند روز شایعه‌سازی صهیونیست‌ها درباره احتمال شهادت یا زخمی شدن «اسماعیل قاآنی»، فرمانده نیروی قدس در حملات اخیر اسرائیل در بیروت اعلام کرده است.

رژیم صهیونیستی بامداد جمعه منطقه ضاحیه بیروت را هدف حملات سنگین هوایی قرار داده بود. منابع اسرائیلی گزارش دادند هدف از آن حملات ترور «سید هاشم صفی‌الدین»، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان بوده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز شنبه مدعی شده بود مقام‌های اسرائیلی در حال بررسی احتمال مجروح شدن سرلشکر قاآنی در حملات بیروت هستند.

بعد از آن خبرگزاری رویترز به نقل از «دو مقام ارشد ایرانی» ادعا کرده بود که از روز جمعه تماس‌ها با سردار قاآنی قطع شده و کسی قادر به برقراری ارتباط با او نبوده است.

این شایعات، اما دیروز بعد از مصاحبه «ایرج مسجدی»، معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فروکش کرد که گفت سردار قاآنی در «صحت و سلامت و مشغول فعالیت است».

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد