تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
در نامه‌ای به روسای پارلمان‌های جهان مطرح شد

قالیباف: مجالس دنیا از جنایات اسرائیل جلوگیری کنند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به روسای پارلمان‌های جهان نوشت: از جنایات بیشتر اسرائیل جلوگیری کنند.

کد خبر: ۱۷۳۴۸۴
۱۳:۵۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳

قالیباف: مجالس دنیا از جنایات اسرائیل جلوگیری کنند

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی در پی جنایات اخیر اسرائیل در فلسطین و لبنان در نامه‌ای به روسای پارلمان‌های جهان، خواستار اعلام موضع صریح و متحدانه همه مجالس کشور‌های جهان در مجامع بین‌المللی برای محاکمه رژیم صهیونیستی و جلوگیری از جنایات بیشتر این رژیم شد.

متن نامه محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به روسای پارلمان‌های جهان به شرح زیر است:

«در شرایطی که جهان شاهد جنایات جدید رژیم صهیونیستی و ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل متحد در متوقف کردن جنگ و تجاوزات این رژیم غاصب در فلسطین و لبنان است، اتخاذ اقدامات جدی ازسوی جامعه جهانی برای توقف فوری حملات نظامی رژیم صهیونیستی و برون رفت از وضعیت وخیم جاری، ضرورتی انکارناپذیر است.

نسل‌کشی گسترده مردم مظلوم غزه و وضعیت جاری در لبنان، تنها نمونه‌هایی از سیاست‌های توسعه‌طلبانه و استکباری رژیم جنایتکار صهیونیستی است. این اقدامات، مصداق بارز جنایت علیه بشریت، نقض فاحش قوانین و مقررات حقوق بین‌الملل بوده و تهدید جدی، بزرگ و آشکار برای صلح، امنیت و ثبات منطقه و جهان است. جلوگیری از جنایات رژیم صهیونیستی در وهله اول وظیفه ذاتی شورای امنیت سازمان ملل متحد محسوب می‌شود، اما مسئولیت ما نمایندگان مجالس کشور‌ها نیز برای متوقف کردن این جنایات ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

اقدام اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان که طبق قانون اساسی این کشور، یک نهاد رسمی و قانونی می‌باشد، نمونه‌ای دیگر از نقض آشکار حقوق بین‌الملل است. این اقدام تروریستی، بار دیگر نقش و دخالت رژیم صهیونیستی را در اقداماتی که مصداق بارز تروریسم دولتی است، آشکار ساخت.

متاسفانه برخی کشور‌ها بدون توجه به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و بحران‌آفرینی این رژیم غاصب در لبنان، با سازش و سکوت خود، بر بی‌رحمی و گستاخی جنایات تل‌آویو افزوده‌اند.

مجلس شورای اسلامی ایران ضمن محکوم نمودن شدید اقدامات غیرانسانی رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز به تمامیت ارضی لبنان، دولت آمریکا را به‌عنوان حامی رژیم صهیونیستی در این اقدامات تجاوزکارانه تلقی نموده و از کلیه اعضای جامعه بین‌المللی و روساء و نمایندگان مجالس کشور‌ها انتظار دارد، ضمن محکومیت اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان، گام مؤثری برای مقابله با این قبیل اقدامات وحشیانه و غیرقانونی در عرصه بین‌الملل بردارند.

در این راستا؛ اعلام موضع صریح و متحدانه همه مجالس کشور‌های جهان در مجامع بین‌المللی به ویژه اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU)، اتحادیه بین‌المجالس اسلامی (PUIC) و مجمع مجالس آسیایی (APA) را به منظور محاکمه رژیم نامشروع صهیونیستی و جلوگیری از جنایات بیشتر این رژیم، مورد تأکید قرار می‌دهیم.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد