تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
واکنش اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه به بیانیه اخیر گروه هفت

گروه هفت از اهرم‌های خود برای پایان نسل‌کشی فلسطینیان استفاده کند

اسماعیل بقائی، سخنگوی جدید وزارت امور خارجه ایران به بیانیه اخیر گروه هفت در رابطه با تحولات منطقه غرب آسیا واکنش نشان داد.

کد خبر: ۱۷۳۲۷۳
۱۷:۲۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

بقائی

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص بیانیه اخیر گروه هفت در رابطه با تحولات منطقه غرب آسیا واکنش نشان داد.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به بیانیه اخیر گروه هفت، با تقبیح ادامه رویکرد جانبدارانه و غیرمسئولانه این گروه در رابطه با تحولات منطقه غرب آسیا، عملیات موشکی اخیر جمهوری اسلامی ایران علیه مجموعه‌ای از اهداف نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی را پاسخی ضروری به اقدامات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر و در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع دانست، و توسل به ابزار تهدید و تحریم برای فشار بر ملت ایران را محکوم کرد.

بقائی با تاکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای حراست از امنیت ملی و منافع حیاتی ملت ایران در منطقه، مداخلات غیرمسئولانه برخی بازیگران فرامنطقه‌ای از جمله آمریکا، به ویژه از طریق تداوم حمایت همه جانبه از رژیم اشغالگر اسراییل را عامل اصلی بی ثباتی در منطقه غرب آسیا توصیف و تصریح کرد: چنانچه گروه هفت واقعا نگران صلح و  امنیت منطقه است، باید از اهرم‌های خود جهت پایان دادن فوری به  نسل کشی فلسطینیان و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و سوریه و دیگر کشور‌های منطقه استفاده کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه مسئولیت قطعی کشور‌های عضو گروه هفت، خصوصا آمریکا، در تشدید ناامنی و بی ثباتی در منطقه غرب آسیا به دلیل حمایت‌های همه جانبه تسلیحاتی و مالی و سیاسی از طرف متجاوز را خاطرنشان کرد و نسبت به عواقب وخیم این رویکرد بر صلح و ثبات منطقه و فراتر از آن هشدار داد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد