تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مردم تلاش کرده‌اند تولید را افزایش دهند، شیرینی آن را به کام مردم تلخ نکنید

تذکر یک نماینده به رئیس‌جمهور؛ پول کشاورزان هنوز پرداخت نشده!/ مردم ناراحت هستند

جواد حسینی کیا، نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به رئیس جمهور، گفت: پول کشاورزان با گذشت ۲ ماه از دولت پرداخت نشده است و آن‌ها در پرداخت هزینه‌ها با مشکل مواجه‌اند.

کد خبر: ۱۷۳۰۱۴
۱۴:۲۰ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳

تذکر یک نماینده به رئیس‌جمهور؛ پول کشاورزان هنوز پرداخت نشده!

دیدارنیوز: نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به رئیس جمهور، گفت: پول کشاورزان با گذشت ۲ ماه از دولت پرداخت نشده است و آن‌ها در پرداخت هزینه‌ها با مشکل مواجه اند.

سید جواد حسینی کیا در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۸ مهرماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله، گفت: آقای پزشکیان با گذشت ۲ ماه مطالبه کشاورزان پرداخت نشده است، کشاورزان در مناطق سردسیر که دیر گندم‌های خود را تحویل دادند هم اکنون پول خرید بذر، کود و پرداخت هزینه‌های کشاورزی را ندارند و کسی به آن‌ها قرض نمی‌دهد. به چه کسی مراجعه کنند؟

وی ادامه داد: مردم تلاش کرده اند تولید را افزایش دهند. شیرینی آن را به کام مردم تلخ نکنید و به سازمان برنامه تذکر دهید مطالبات کشاورزان مناطق سردسیر را پرداخت کنند.

به نقل از رسانه خانه ملت، این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مردم ناراحت هستند و حق آن‌ها پرداخت نمی‌شود، در حالی که بانک‌ها در صورت تاخیر یک روزه پرداخت اقساط ضامنان را احضار کرده و از مردم می‌خواهند پولشان را پرداخت کنند، این برخورد دوگانه پایان یابد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر