تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دادستان از برخورد شدید با کارفرمایان متخلف خبر داد

ممنوعیت ورود اتباع افغان به کرمانشاه

«حمیدرضا کریمی» دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت ورود اتباع افغان به کرمانشاه، گفت: برخورد شدید در انتظار کارفرمایانی است که اتباع خارجی غیرمجاز را بکارگیری کنند.

کد خبر: ۱۷۲۵۸۸
۱۳:۱۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳

ممنوعیت ورود اتباع افغان در کرمانشاه

دیدارنیوز: دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه بر ممنوعیت ورود اتباع افغان در کرمانشاه تاکید کرد و گفت: برخورد شدید در انتظار کارفرمایانی است که اتباع خارجی غیرمجاز را بکارگیری کنند.

به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه؛ «حمیدرضا کریمی» روز شنبه با اشاره به ممنوعیت ورود اتباع افغان به کرمانشاه، اظهار کرد: طبق مصوبات کمیسیون ساماندهی اتباع غیر مجاز افاغنه، وزارت کشور و همچنین شورای تامین استان حضور اتباع افغانی در استان کرمانشاه ممنوع است.

وی افزود: باوجود ممنوعیت ورود اتباع افغانستانی به کرمانشاه، گزارش‌هایی دریافت می‌شود مبنی براینکه در بسیاری از نقاط استان اعم از شهری و روستایی نسبت به بکارگیری شهروندان افغانی اقدام می‌شود.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: در این راستا تمام دستگاه‌های متولی به ویژه فرمانداری ها، بخشداری ها، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت و معدن و سایر دستگاه‌ها مکلف هستند با محوریت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی و حمایت فرماندهی انتظامی استان نسبت به شناسایی و تعیین تکلیف اتباع افغانی در سطح استان کرمانشاه اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ کارفرمایی در استان حق بکارگیری اتباع افغانی را ندارد، عنوان کرد: در صورت مشاهده تخلف کارفرمایان توسط اداره کار در راستای ماده ۱۸۱ قانون کار نسبت به معرفی افراد متخلف به مراجع قضایی اقدام شود تا برای آن‌ها تشکیل پرونده و برخورد قضایی صورت گیرد.

کریمی خاطرنشان کرد: به همه دادستان‌های شهرستان‌های تابعه نیز دستور داده شده با مهاجرین غیرقانونی برخورد شود و با کسانی که به این اتباع غیرمجاز کار یا منزل مسکونی اجاره می‌دهند، برخورد قضایی صورت گیرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها