تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در واکنش به حادثه تروریستی لبنان و خطاب به حکام عرب درباره رابطه با اسرائیل مطرح شد

سیدحسن خمینی: چند نفر دیگر باید کشته شوند؟

سید حسن خمینی، یادگار امام با اشاره به حادثه تروریستی لبنان گفت: چند نفر دیگر باید کشته شوند که حکام عرب ارتباط خود با اسرائیل را قطع کنند؟

کد خبر: ۱۷۲۴۳۹
۲۰:۲۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳

سیدحسن خمینی: چند نفر دیگر باید کشته شوند؟

دیدارنیوز: تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) در واکنش به حادثه تروریستی لبنان، با بیان اینکه در زمان داعش صهیونیست‌ها با خیال راحت زندگی کردند و بعد از آن هم با همکاری حکام عرب به دنبال پیمان ابراهیم رفتند، گفت: چند نفر دیگر باید کشته شوند که حکام عرب ارتباط خود با اسرائیل را قطع کنند؟!

حجت الاسلام سید حسن خمینی عصر امروز (چهارشنبه) در جمع مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اهل تسنن سراسر کشور طی سخنانی با اشاره به یکی از وصایای منقول از امیرالمومنین (ع) در نهج البلاغه، گفت: ایشان مسلمانان را به پیوند خوردن با هم، بذل و بخشش و پشت نکردن به هم توصیه می‌کنند. افراد جامعه اسلامی باید مراقب باشد که به هم پشت نکنند و موضوعی مهم‌تر از این در امت اسلامی وجود ندارد. معیار وحدت در جهان اسلام امروز موضوع فلسطین است.

وی با بیان اینکه واقعه تلخ دیروز در لبنان برای شیعیان بود، افزود:، اما همین شیعیان برای ملت فلسطین که سنی هستند می‌جنگند. نماد وحدت در امت اسلامی موضوع فلسطین است. اگر پیامبر (ص) امروز در میان ما بودند، از ما گله می‌کردند که این غیرت را نداشتیم تا در این سرزمین کوچک از زنان و مردان و کودکان در مقابل رژیم اشغالگری که حتی به قانون‌های خود پایبند نیست، دفاع کنید.

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) بیان کرد: مسلمانان خودشان اندک نیستند، اما کثرت دشمن دارند. در این شرایط نقطه‌ای به اندازه نصف شهر تهران یک سال است که شبانه روز بمباران می‌شود. وحدت یعنی امروز نباید این اتفاقات رخ می‌داد.

سید حسن خمینی اظهار کرد: اینکه در ظاهر هرکدام ما دنبال مذهب‌مان می‌رویم دروغ است، بلکه دنبال منیت خودمان می‌رویم. اتفاقی که در غزه رخ می‌دهد نتیجه ستیز‌های ماست. البته نمی‌خواهم بگویم یک طرف گناهکار است و طرف دیگر گناهی ندارد.

وی، با اشاره به تعبیر شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی که رهبر انقلاب آن را به کار بردند، تصریح کرد: در زمان داعش صهیونیست‌ها با خیال راحت زندگی کردند و بعد از آن هم با همکاری حکام عرب به دنبال پیمان ابراهیم رفتند. چند نفر دیگر باید کشته شوند که حکام عرب ارتباط خود با اسرائیل را قطع کنند؟!

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: رسیدن به وحدت در صورتی امکانپذیر است که هر دو طرف دست دوستی و وحدت به سمت همدیگر دراز کنند.

سید حسن خمینی با بیان اینکه نباید از شهادت‌ها ترسید، اظهار کرد: جنگ‌ها یک روز «بدر» دارند و روزی «احد» و گاهی امثال جناب حمزه (ع) هم به شهادت می‌رسند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر