تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مومنی: وزارت کشور نقش مهمی در افزایش رضایت عمومی دارد

اسکندر مومنی، وزیر کشور گفت: با توجه با مواجهه مستقیم و غیر مستقیم وزارت کشور و سازمان‌های تابعه با مردم، این وزارتخانه نقش مهمی در افزایش رضایت عمومی دارد و کارکرد درست این سازمان می‌تواند به افزایش رضایت کلی مردم منجر شود.

کد خبر: ۱۷۲۳۵۶
۱۸:۳۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳

مومنی

دیدارنیوز: وزیر کشور با تاکید بر نقش این وزارتخانه در افزایش رضایت عمومی، گفت: ما یک دستگاه حاکمیتی هستیم و از همین رو باید فرصت‌های برابری را برای همه افراد و آحاد جامعه فراهم سازیم.

اسکندر مؤمنی وزیر کشور روز سه شنبه در نشستی صمیمانه با کارکنان این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه، ضمن تبریک ایام هفته وحدت و ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، یاد و خاطره همه شهیدان و ایثارگران و رزمندگانی را که با فداکاری برای ایران اسلامی امنیت و آرامش فراهم ساختند، گرامی داشت.

مؤمنی با تشکر از رهبر معظم انقلاب، ریاست جمهور و نمایندگان مجلس بابت حسن اعتمادشان اظهار کرد: وفاق ملی که در شعار و عمل رئیس جمهور نمایان است جز با همکاری و همدلی در همه بخش‌ها و حوزه‌های کشور امکان پذیر نخواهد بود.

وزیر کشور ضمن اشاره به سخنان روز گذشته رئیس جمهور در مصاحبه مطبوعاتی گفت: سیاست‌های کلان ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری، اجرای سند چشم انداز و همچنین برنامه هفتم، محور‌های اصلی سیاست وزارت کشور خواهند بود.

وی همزمانی شروع به کار دولت چهاردهم، مجلس دوازدهم و برنامه هفتم توسعه را یک فرصت مغتنم برشمرد و افزود: این موقعیت فرصتی است که از همه ظرفیت‌های وزارت کشور استفاده کنیم و تکالیفی را که بر عهده ماست با دقت و سرعت بیشتری پیگیری کنیم تا به امید خداوند متعال در زمان بندی مشخص به اتمام برسانیم.

وی افزود: در انتخاب مدیران و مسئولین در وزارت کشور، ضمن استفاده از ظرفیت‌های بیرون از سازمان در صورت لزوم، اولویت ما در اختصاص منابع، فرصت‌ها و مسئولیت‌ها با درون وزارتخانه خواهد بود.

وزیر کشور با تاکید بر نگاه برابر به تمامی تشکل‌ها، احزاب و گروه‌ها در وزارت کشور اظهار کرد: ما یک دستگاه حاکمیتی هستیم و از همین رو باید فرصت‌های برابری را برای همه افراد و آحاد جامعه فراهم سازیم.

وی با اشاره به مراجعات روزمره مردم به وزارت کشور و سازمان‌های تابعه در امور مختلف گفت: با توجه با مواجهه مستقیم و غیر مستقیم وزارت کشور و سازمان‌های تابعه با مردم، این وزارتخانه نقش مهمی در افزایش رضایت عمومی دارد و کارکرد درست این سازمان می‌تواند به افزایش رضایت کلی مردم عزیز کشور منجر شود.

در ابتدای این نشست، احمدعلی موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور نیز ضمن اشاره به ویژگی فرابخشی مأموریت‌های این وزارتخانه گفت: وزارت کشور وظایفی را در همه مراحل زندگی شهروندان بر عهده دارد و این امر اهمیت حوزه‌های کاری این وزارتخانه را نشان می‌دهد.

وی با تجلیل از زحمات کارکنان وزارت کشور افزود: پیشرفت و رشد کشور مدیون نیروی انسانی است و از این رو باید توجهات به نیروی انسانی افزایش یابد.

موهبتی هماهنگی و نظارت را از وظایف اصلی وزارت کشور دانست و افزود: امور کشور باید در سازمان تخصصی خود انجام پذیرد و وزارت کشور تنها نقش هماهنگی و نظارت را بر عهده دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی