تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
معصومی می‌گوید مسائلی نظیر معیشت، اشتغال و فقرزدایی موضوعات مهمی است

یک نماینده خطاب به دولت؛ اشتغال و فقر در اولویت باشد/ پزشکیان توجهی به حاشیه ندارد

کریم معصومی، نماینده مجلس گفت: فکر می‌کنم با توجه به انتظاری که مردم از دولت دارند و امیدواری که در جامعه به ویژه در جوانان ایجاد شده، اولین کاری که دولت باید در اولویت خود قرار دهد پرداختن به موضوعات اشتغال و فقر است.

کد خبر: ۱۷۱۰۱۷
۰۹:۱۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳

معصومی: رفع مشکلات اقتصادی در اولویت دولت وفاق ملی قرار بگیرد

دیدارنیوز: نماینده مردم شفت و فومن در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به انتظاری که مردم از دولت دارند و امیدواری که در جامعه به ویژه در جوانان ایجاد شده، اولین کاری که دولت باید در اولویت خود قرار دهد پرداختن به موضوعات اشتغال و فقر است.

سید کریم معصومی در گفتگو با ایسنا درباره اولویت‌های دولت چهاردهم با تاکید بر اینکه دولت باید در موضوعات مختلف برنامه‌ریزی داشته باشد، گفت: نخستین اولویت دولت چهاردهم که دولت وفاق ملی و مردمی است و دغدغه‌های مردم را می‌داند، بحث موضوعات و مشکلات اقتصادی اعم از معیشت و بیکاری است؛ فکر می‌کنم با توجه به انتظاری که مردم از دولت دارند و امیدواری که در جامعه به ویژه در جوانان ایجاد شده، اولین کاری که دولت باید در اولویت خود قرار دهد پرداختن به موضوعات اشتغال و فقر است.

این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: مسائلی نظیر معیشت، اشتغال و فقرزدایی از موضوعات مهمی است که دولت باید برای آن‌ها برنامه ارائه کرده و سپس مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را در اولویت قرار دهد.

این نماینده مجلس همچنین در توصیه‌ای به دولت چهاردهم درباره مراقبت جهت پرهیز از ورود به حاشیه در مسیر فعالیت خود اظهار کرد: پزشکیان واقعاً با توجه به کابینه‌ای که به مجلس معرفی کرد، ثابت کرد که توجهی به حاشیه ندارد و با وجود اینکه برخی بسیار تلاش کردند تا حاشیه‌ای ایجاد شود، اما خودش به خوبی مدیریت کرد؛ از سوی دیگر نیز مجلس تعامل خوبی با دولت داشت و این تعامل نویدبخش عملیاتی کردن برنامه‌های دولت است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر