تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حیدری، نماینده سابق مجلس مطرح کرد

پاسخ محکمی به اسرائیل می‌دهیم/ نیاز به بازنگری در عملکرد نهادهای اطلاعاتی

شهریار حیدری، نماینده سابق مجلس درباره ترور اسماعیل هنیه در تهران گفت: ما قطع به یقین از منظر نظامی و عملیاتی پاسخ محکمی به اسرائیل خواهیم داد، اما از نظر اطلاعاتی باید یک بازنگری در رفتار، کارکرد و عملکرد نهاد‌های اطلاعاتی داشته باشیم.

کد خبر: ۱۶۹۹۱۰
۰۹:۲۴ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳

حیدری: پاسخ کوبنده‌ای به اسرائیل می‌دهیم

دیدارنیوز: یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: قطع به یقین از منظر نظامی و عملیاتی پاسخ محکمی به رژیم صهیونیستی خواهیم داد، اما نظر اطلاعاتی باید یک بازنگری در رفتار، کارکرد و عملکرد نهاد‌های اطلاعاتی داشته باشیم.

شهریار حیدری در گفتگو با ایلنا، درباره اقدام رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: آقای اسماعیل هنیه به عنوان یک مقام سیاسی برای مراسم تحلیف رئیس جمهور دعوت شده بود و قطع به یقین اسرائیل حق ندارد مقامی را ولو این‌که مخالف این رژیم باشد در کشور جمهوری اسلامی و یا هر کشور دیگری مورد هدف ترویستی خود قرار دهد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کار اسرائیل یک اقدام تروریستی و ترور آشکار و از مصادق بارز تروریسم است. رژیم صهیونیستی نماد تروریسم بین‌الملل است و از این منظر جمهوری اسلامی قاعدتاً از طریق سازمان‌های بین‌المللی پیگیر حق خودش خواهد بود. گروه‌های مقاومت و دولت فلسطین هم باید این را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: قاعدتا امنیت در دنیا نسبی است، امنیت در هیچ کجای دنیا قطعی نیست، اما در شرایطی که سیستم‌های امنیتی و اطلاعاتی در بالاترین سطح خودشان بودند و مسئولیت حفاظت و حراست از مقامات را داشتند، چرا از میان چندین مقام سیاسی که دعوت شده بودند هنیه مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد؟ هنیه مدت‌ها مورد توجه سرویس‌های رژیم صهیونیستی بود که ایشان را مورد هدف قرار دهند.

حیدری با بیان این‌که برای جمهوری اسلامی این حق محفوظ است که به این اقدام گستاخانه رژیم صهیونیستی پاسخ دهد که به خودش اجازه داده مقامی که دولت جمهوری اسلامی برای یک مراسم رسمی دعوت کرده بود و در عرف بین‌الملل این اقدامی مرسوم است را ترور کند، گفت: نهاد‌های اطلاعاتی به نظر من از این جهت باید بررسی بیشتری کنند و بگویند ضعف از کجاست و چرا باید این اتفاق بیفتد.

وی یادآور شد: هرچند هنیه با توجه به مقاومت جریان حماس و مردم در غزه و فلسطین به عنوان یک بغض در گلوی رژیم صهیونیستی بود، چراکه فکر نمی‌کردند مردم فلسطین به ویژه غزه در مقابل بمباران‌های روزمره رژیم صهیونیستی این همه مقاومت داشته باشند و از این جهت مورد هدف و ترور اسرائیل بود. از سوی دیگر کابینه رژیم صهیونیستی مورد انتقاد شدید شهرک‌نشینان است، بنابراین این ترور ناشی از همان بغض، کینه و شکست‌هایی است که رژیم صهیونیستی احساس می‌کند اینگونه باید پاسخ دهد.

حیدری بیان کرد: اسرائیل مدت‌هاست ترور شخصیت‌های سیاسی در ایران، لبنان و فلسطین و سوریه را در دستور کار خود دارد و جمهوری اسلامی باید از منظر آسیب‌شناسی اطلاعاتی این موضوع را بررسی کند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی مقامی در تهران ترور می‌شود باید از منظر اطلاعاتی در بحث اشراف و جلوگیری از نفوذ تجدیدنظر کنیم. ضرورت دارد از منظر اطلاعاتی نهاد‌های اطلاعاتی در عملکرد خود بازنگری کنند، زیرا ممکن است این آخرین اقدام رژیم صهیونیستی نباشد. کما این که در گذشته هم اشخاص دیگری مانند دانشمندان هسته‌ای و نظامی ما را ترور کردند، حال بعضی‌ها را به شهادت رساندند و بعضی هم نافرجام بوده است و بعضی‌ها هم در معرض خطر هستند. ما قطع به یقین از منظر نظامی و عملیاتی پاسخ محکمی به رژیم صهیونیستی خواهیم داد، اما از نظر اطلاعاتی باید یک بازنگری در رفتار، کارکرد و عملکرد نهاد‌های اطلاعاتی داشته باشیم.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها