تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

استعفا، رسیدگی به حادثه آتش سوزی مدرسه را حل نمی‌کند

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: استعفای مدیر آموزش و پرورش حداقل کاری بود که در این ماتم بزرگ، می توانست باعث اندکی التیام افکار عمومی شود، من قبلا هم گفتم، اگر استعفای بنده هم باعث شود که اندکی به آرامش خانواده‌های داغدار کمک کند، به خدا قسم لحظه‌ای درنگ نخواهم کرد و به طریق اولی مطمئنم وزیر آموزش و پرورش هم همین باور را دارند.

کد خبر: ۱۶۹۳۲
۱۲:۰۱ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علیرضا نخعی در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه شرایط ما، در حال حاضر استعفا و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت و رسیدگی به این حادثه نیست.

وی ادامه داد: شاید اگر در هفته های آتی فضا مساعدتر شد و آموزش و پرورش استان به آرامش برسد، بنده هم همین کار را بکنم و اگر حرف دلم را بخواهم بزنم، من استعفای مسئولان را در اینگونه موارد، اقدامی در جهت احترام به افکار عمومی ارزیابی می‌کنم ولی خوب تا ثانیه آخر و با صلاحدید وزارتخانه تا تحقق ثبات و آرامش مجدد صبر و تلاش می‌کنم و سپس انشاءالله تصمیم لازم را اتخاذ خواهم کرد.

نخعی بیان کرد: مردم مطمئن باشند که با مقصرین این حادثه برخورد خواهد شد.

امروز سومین روز درگذشت مونا خسروپرست، صبا عربی و یکتا میرشکار و دومین روز درگذشت مریم نوکندی دانش آموزان مدرسه دخترانه اسوه حسنه زاهدان است که وزیر آموزش و پرورش به منظور دیدار و دلجویی از خانواده این دانش آموزان به این شهر سفر کرده است .

یک واحد آموزشی پیش دبستانی و دبستان غیر انتفاعی در خیابان مصطفی خمینی 23 زاهدان روز سه شنبه هفته جاری طعمه حریق شد که در آن چهار دانش آموز این مدرسه دخترانه به نام های مونا خسروپرست، صبا عربی، مریم نوکندی و یکتا میرشکار دچار آتش سوزی شدند .

پیکر یکتار میرشکار، صبا عربی و مونا خسروپرست روز چهارشنبه از مقابل مسجد جامع زاهدان و پیکر دانش آموز مریم نوکندی روز پنجشنبه تا بهشت محمد رسول الله (ص) زاهدان تشییع و در آرامگاه ابدی شان خاکسپاری شدند .
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين