تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
وظیفه همه کمک به دولت چهاردهم است

خرازی: نگاه پزشکیان به سیاست خارجی مثبت است

کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی پس از دیدار با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب، گفت: وظیفه همه کمک به دولت چهاردهم است. نگاه پزشکیان به سیاست خارجی مثبت است.

کد خبر: ۱۶۹۱۶۲
۱۲:۱۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳

خرازی: نگاه پزشکیان به سیاست خارجی مثبت است

دیدارنیوز: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: نگاه دکتر پزشکیان این گونه است که با تمام کشور‌ها از جمله آن‌هایی که امروز با آن‌ها مشکل داریم ارتباط برقرار کنیم و حتی با آن‌ها باید گفتگو و زمینه‌های توسعه روابط را ایجاد کرد.

کمال خرازی پس از دیدار با مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب، گفت: خدمت رئیس‌جمهور منتخب، شورای راهبردی روابط خارجی و نقشی که این شورا در تدوین راهبرد‌های مختلف در زمینه روابط خارجی دارد را معرفی کردم.

وی ادامه داد: امیدوارم که هرچه سریع‌تر دولت ایشان استقرار پیدا کند، ماهم در پیشبرد اهداف ایشان در کنارشان هستیم. رئیس‌جمهور منتخب هم گفتند ان‌شاءالله از این مجموعه استفاده خواهند کرد، زیرا نگاه پزشکیان، مبتنی بر ارتباط و تقویت با سایر کشور‌ها است.

خرازی در خصوص راهبرد وزارت خارجه با بیان این‌که مقام معظم رهبری، راهبرد‌های سیاست خارجی را تعیین می‌کنند، اظهار داشت: دولت‌های مختلف با رویکرد‌های خاص خود باید راهبرد‌ها را پیاده کنند. علاوه بر این رویکرد‌ها که از نظر اجرایی بسیار حائز اهمیت هستند چگونگی رسیدن به این اهداف راهبردی هم مهم است.

وی درخصوص نگاه پزشکیان به سیاست خارجی، گفت: نگاه دکتر پزشکیان اینگونه است که با تمام کشور‌ها از جمله آن‌هایی که امروز با آن‌ها مشکل داریم ارتباط برقرار و حتی با آن‌ها باید گفتگو و زمینه‌های توسعه روابط را ایجاد کنیم واین نگاه بطور کلی نگاه مثبتی است.

به نقل از ایسنا، خرازی گفت: وظیفه همه است که در این راه به دولت کمک کنیم تا ان‌شاءالله موفق شوند و بتوانند روابط خارجی فعال همراه با احترام و توام با گفتگو‌های سازنده برقرار کند و این مسئله در روابط ایران با کشور‌های دیگر و مشکلات منطقه خیلی موثر خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر