تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رییس سازمان انرژی اتمی می‌گوید آن صحنه ارتباطی به سایت هسته‌ای نداشت

توضیح اسلامی درباره انفجار اخیر در اصفهان

محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی، در جمع خبرنگاران درباره انفجار اخیر در اصفهان گفت: آن صحنه ارتباطی به سایت هسته‌ای نداشت و مواردی معمولا اتفاق می‌افتد و در گزارش‌ها می‌آید، ولی ارتباطی با صنعت هسته‌ای نداشت و نزدیک ما هم نبود.

کد خبر: ۱۶۸۸۱۳
۱۰:۲۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

توضیح اسلامی درباره انفجار اخیر در اصفهان

دیدارنیوز: رییس سازمان انرژی اتمی گفت: انفجار اخیر در اصفهان گفت: آن صحنه ارتباطی به سایت هسته‌ای نداشت و نزدیک ما هم نبود.

محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره انفجار اخیر در اصفهان گفت: آن صحنه ارتباطی به سایت هسته‌ای نداشت و مواردی معمولاً اتفاق می‌افتد و در گزارش‌ها می‌آید، ولی ارتباطی با صنعت هسته‌ای نداشت و نزدیک ما هم نبود.

وی با بیان اینکه سه سایت پرتو دهی در سه ماه گذشته افتتاح کردیم، گفت: موضوعی که حائز اهمیت است و اراده‌ای که ما در دولت سیزدهم انجام دادیم این است که فناوری هسته‌ای به زندگی مردم راه پیدا کند بحث مهم پرتودهی‌ها است. ان شاءالله سایت‌های باقیمانده را که حداقل سه سایت دیگر است، در ماه پیش‌رو در مردادماه به افتتاح خواهیم رساند.

رییس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: از این طریق بخش خصوصی و جامعه‌ای را که در حوزه مواد غذایی فعالیت می‌کنند دعوت می‌کنیم که بیایند و مشارکت و سرمایه‌گذاری کنند تا از این طریق هم بتوانیم بهره‌وری را افزایش دهیم و هم تاثیر قابل ملاحظه در حوزه بهداشتی و امنیت غذایی برای مردم فراهم کنیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين