تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

سخنگوی دولت دوازدهم ادعای جلیلی را تکذیب کرد

درپی اظهارات شب گذشته سعید جلیلی در مناظره انتخاباتی، علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم صحبت‌های جلیلی درباره واردات واکسن را تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۶۷۹۸۰
۱۱:۵۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۳

سخنگوی دولت دوازدهم ادعای جلیلی را تکذیب کرد

دیدارنیوز: سخنگوی دولت دوازدهم گفت: تعدادی از مسئولان دولت فعلی و مخالفان امروز دولت پزشکیان، امضا کردند که واکسن وارد نکنید و دوگانه واکسن داخلی و واردات را دامن زدند. مخالفان واردات، فقط واکسن‌های سفارش شده را تزریق کردند. آن روز هم دولت را برای واردات، به خیانت متهم می‌کردند و امروز هم اتهام عدم واردات را می‌زنند.

علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«متاسفانه بار دیگر در مناظره، ارجاعی نادرست به من داده شد. قبلاً گفتم، درست گفتم، با علم گفتم و باز هم تاکید می‌کنم همبسته تحریم و FATF مانع همه مبادلات خارجی از جمله واردات واکسن بوده است که وزارت خارجه وقت از طرق مختلف تلاش زیادی در جهت رفع این مانع انجام داد و گزارش آن در همان تاریخ منتشر شد.

تعدادی از مسئولان دولت فعلی و مخالفان امروز دولت پزشکیان، امضا کردند که واکسن وارد نکنید و دوگانه واکسن داخلی و واردات را دامن زدند. مخالفان واردات، فقط واکسن‌های سفارش شده را تزریق کردند. آن روز هم دولت را برای واردات، به خیانت متهم می‌کردند و امروز هم اتهام عدم واردات را می‌زنند. با آدم‌های عجیبی روبرو هستیم!

عجیب است که امروز، وقایع و تاریخ به این نزدیکی، تحریف می‌شود.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی