تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اسماعیل سیاوشی می‌گوید بسیاری از وعده‌ها که نامزد‌ها می‌دهند قابل تحقق نیست

نماینده مجلس: کاندیداها اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند

اسماعیل سیاوشی، نماینده مجلس شورای اسلامی در آستانه اولین مناظره انتخاباتی پزشکیان و جلیلی گفت: کاندیدا‌ها باید در مناظره‌های رو در رو اخلاق انتخاباتی را رعایت کرده و برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند.

کد خبر: ۱۶۷۹۴۳
۱۸:۵۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۳

نماینده مجلس: کاندیداها اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند

دیدارنیوز: نماینده فریدن در مجلس با اشاره به نقش کاندیدا‌ها در افزایش مشارکت مردم، گفت: کاندیدا‌ها باید در مناظره‌های رو در رو اخلاق انتخاباتی را رعایت کرده و برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند.

اسماعیل سیاوشی، نماینده مردم فریدن و فریدون شهر در مجلس شورای اسلامی، درباره وعده‌های مطرح شده از سوی ۲ نامزد ریاست جمهوری، گفت: مردم باید توجه داشته باشند که وعده‌هایی که نامزد‌های ریاست جمهوری می‌دهند قابل تحقق و عملیاتی باشد.

وی افزود: عملیاتی بودن وعده‌های نامزد‌ها از آنجایی مشخص می‌شود که اغلب این افراد پیش از این سمت‌هایی داشتند اگر در سِمتی که داشتند وعده دادند و به آن عمل کردند و موفق بودند، می‌توانند وعده‌هایی که در سمت ریاست جمهوری می‌دهند را اجرایی کنند و در غیر این صورت در این پست هم نمی‌توانند موفق باشند و وعده‌هایشان عملیاتی نخواهد شد.

نماینده فریدن در مجلس بیان کرد: بسیاری از وعده‌ها که نامزد‌ها می‌دهند قابل تحقق نیست و نیاز به زمینه سازی و بعضا قانون دارد لذا مردم باید توجه کنند که وعده‌هایی که کاندیدا‌ها می‌دهند قابل تحقق و عملیاتی باشد.

سیاوشی همچنین در بیان شاخص‌هایی که رئیس دولت آینده باید داشته باشد، گفت: رئیس دولت آینده باید در عمل مدیری توانمند، جهادی و انقلابی باشد. مردم باید توجه کنند که رئیس جمهور آینده باید فردی شجاع، مردمی، پایبند به ارزش‌های انقلاب، پر‌تلاش، توانمند، مدبر و آگاه به مشکلات کشور باشد.

وی افزود: بی‌تردید قدرت رئیس جمهور توانمند در نوع تعاملاتش با دنیا مشخص می‌شود و از این طریق است که می‌تواند حتی در شرایط محاصره کشور با انواع تحریم‌ها نیز تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به نقش کاندیدا‌ها در افزایش مشارکت مردم اظهار کرد: کاندیدا‌ها باید در مناظرات رو در رو اخلاق انتخاباتی را رعایت کرده و برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند. در این صورت ضمن تزریق امید به جامعه می‌تواند حس وحدت و همدلی را در بین مردم ایجاد کرده و در نهایت زمینه‌ساز مشارکت گسترده شوند.

نماینده فریدن در مجلس در پایان با بیان اینکه از حضور ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری قدردانی می‌کنم، گفت: مردم عزیز کشور با حضور خود حماسه‌ای باشکوه آفریدند و ان‌شاءالله در هفته آتی نیز با حضوری باشکوه و انتخاب خود سرنوشت خود را تعیین خواهند کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر