تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رئیس‌جمهور قطعا اف ای تی اف را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار خواهد داد

نظر صالحی درباره FATF و مذاکره با آمریکا

علی اکبر صالحی، دیپلمات پیشین کشورمان با اشاره به اینکه هر کسی رئیس‌جمهور شد FATF را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار دهد، گفت: تا جایی که اطلاع دارم مذاکرات با آمریکا قطع نشده است.

کد خبر: ۱۶۷۸۵۹
۰۹:۴۵ - ۱۰ تير ۱۴۰۳

صالحی

دیدارنیوز: دیپلمات پیشین کشورمان گفت: خدا رحمت کند شهید امیرعبداللهیان را تا جایی که مطلع هستم و بنده با ایشان در تماس بودم، مذاکرات ادامه داشته، حال با یک افت و خیز‌هایی بوده، اما اینگونه نیست که مذاکرات قطع شده باشد.

علی اکبر صالحی، درباره این‌که در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد برخی سنگ‌اندازی‌هایی برای تصویب FATF در مجمع تشخیص داشته‌اند، رئیس دولت بعدی چگونه باید این مسائل را پیگیری کرده و مانع این سنگ‌اندازی‌ها شود، گفت: FATF یک بحث تخصصی است و من خیلی ورود ندارم که بخواهم روی این مسئله نظر بدهم، اما قطعا یکی از موارد مورد بحث است.

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی کشورمان تاکید کرد: حال هر کسی که رئیس‌جمهور شد قطعا این موضوع را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار خواهد داد و هر آنچه عقل جمعی تصمیم گرفت ان‌شاالله عملیاتی خواهد شد.

وی در خصوص روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و اینکه آیا این مذاکرات متوقف شده است، گفت: مذاکرات که قبلا هم بوده است، خدا رحمت کند شهید امیرعبداللهیان را تا جایی که مطلع هستم و بنده با ایشان در تماس بودم، مذاکرات ادامه داشته، حال با یک افت و خیز‌هایی بوده، اما اینگونه نیست که مذاکرات قطع شده باشد.

صالحی یاد آورد شد: حالا هر از چندگاهی جهان در یک حالت گذار است، هر از چندگاهی جهان در حال تحولاتی است؛ الان ما بحران اوکراین و شرق آسیا را داریم. بحران غمبار غزه را داریم و این بحران‌ها هر کدام که بروز و ظهور پیدا می‌کند و شدت می‌گیرد بر مسائل مذاکرات سایه می‌اندازد.

وی تاکید کرد: ولی مذاکرات همواره پا بر جا بوده، اما همانطور که گفتم با یک فراز و نشیب و یک افت و خیزی گاهی تند شده، گاهی کند شده است، اما ادامه دارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر