تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مصاحبه کردند و روبه‌روی دوربین دروغ گفتند

روحانی: درباره واردات واکسن کرونا دروغ می‌گویند/ گفتند واکسن نخرید، خودمان درست می‌کنیم!

حسن روحانی، رئیس‌جمهور پیشین ایران روز چهارشنبه گذشته (۳۰ خرداد) گفت که ادعای واردات واکسن کرونا پس از تولید و تزریق واکسن داخلی دروغ است.

کد خبر: ۱۶۷۵۷۰
۱۰:۲۰ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

روحانی: درباره واردات واکسن کرونا دروغ می‌گویند

دیدارنیوز: حسن روحانی روز چهارشنبه گذشته (۳۰ خرداد) در دیدار جمعی از وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت ادعای واردات واکسن کرونا پس از تولید و تزریق واکسن داخلی دروغ است. او همچنین خواستار مؤاخذه کسانی شد که به دروغ گفتند ۵۰ میلیون دوز واکسن داخلی تولید می‌شود و نباید واکسن خارجی خرید.

روحانی در این باره گفت:

* به دروغ می‌گویند در داخل واکسن تولید و تزریق کردیم بعد به ما واکسن دادند. واکسن داخلی اواخر خرداد ۱۴۰۰ مجوز تزریق گرفت. ما واکسن خارجی را در بهمن ۱۳۹۹ وارد و به کادر پزشکی تزریق کردیم.

* عده‌ای می‌گفتند اصلاً واکسن نخرید، ما خودمان واکسن درست می‌کنیم و مرداد یا شهریور به شما ۵۰ میلیون دوز واکسن می‌دهیم. مصاحبه کردند و روبه‌روی دوربین دروغ گفتند. ما که گول این حرف‌ها را نخوردیم.

* قبل از دی‌ماه ۱۳۹۹ مذاکره کردیم، با اسپوتنیک قرارداد ۶۰ میلیون دوز واکسن بستیم. بیشتر از این تعداد با چین برای سینوفارم مذاکره کردیم و قرارداد بستیم. ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن از کواکس خریداری کردیم.

* هر موج کرونا همه ما را تحت فشار می‌گذاشت و آرام می‌شد تا موج بعدی که معمولاً بعد از ۶۰ روز شروع می‌شد. اواخر تیر و مرداد موج پنجم شروع شد که نه فقط در ایران که در تمام دنیا گرفتار شدند و حتی چین نتوانست واکسن‌هایی که تعهد کرده بود را به ما بدهد.

* ما بیش از ۱۰۰ میلیون دوز واکسن خریداری کردیم. گفتیم آن ۵۰ میلیون داخلی هم اگر تولید کردند می‌خریم.

* عده‌ای باید مؤاخذه شوند، روبه‌روی ملت جواب دهند که چرا دروغ گفتند و به ما توصیه کردند و اعلامیه دادند واکسن از خارج نخریم، ما که گوش نکردیم، به آنچه وظیفه ما بوده عمل کردیم و واکسن وارد کردیم.

مشروح کامل سخنان روحانی در این دیدار به زودی منتشر می‌شود.

منبع: دفتر حسن روحانی

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها