تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
در آستانه انتخابات موتور دولت سیزدهم روشن شد ..

بهره‌برداری از ۱۷ طرح نفت، پالایش و پتروشیمی

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ایران، دولت سیزدهم مشغول بهره‌برداری از طرح‌های نفت، پالایش و پتروشیمی در ۷ استان است.

کد خبر: ۱۶۷۵۶۹
۱۰:۱۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

بهره‌برداری از ۱۷ طرح نفت، پالایش و پتروشیمی

دیدارنیوز: ۱۷ طرح بزرگ نفت، پالایش و پتروشیمی در ۷ استان با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ هزار میلیارد تومان با حضور سرپرست ریاست جمهوری به شکل رسمی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به نقل از رسانه ریاست جمهوری، محمد مخبر صبح امروز دوشنبه با حضور در محل وزارت نفت از ۱۷ طرح بزرگ این وزارتخانه در بخش نفت، پالایش و پتروشیمی در ۷ استان کشور و با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بهره‌برداری کرد.

این طرح‌ها شامل «طرح احداث ۸ مخزن ذخیره‌سازی با ظرفیت ۴ میلیون بشکه نفت خام و همچنین تکمیل پروژه مخازن بتنی خط انتقال نفت گوره-جاسک در استان‌های هرمزگان و بوشهر»، «طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی دانان در استان ایلام»، «شروع عملیات راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار وراوی در استان فارس»، «طرح کیفی‌سازی فرآورده‌های پالایشگاه تبریز در استان آذربایجان شرقی»، «طرح خط لوله ۱۴ اینچی تبریز-خوی ارومیه»، «تکمیل و راه‌اندازی واحد هیدروکرکینگ پالایشگاه آبادان در استان خوزستان»، «طرح فاز نخست پتروشیمی هنگام در استان بوشهر»، «شیرین‌سازی برج c۴ و همچنین ZLD پالایشگاه گاز بیدبلند در خلیج فارس» و «همچنین ایستگاه و پست برق ۴۰۰ کیلو واتی ایثار در استان خوزستان»، «طرح تامین هوای خشک واحد چهارم پتروشیمی دماوند در استان بوشهر»، «طرح بازسازی واحد‌های زایلین‌ها در پتروشیمی بوعلی استان خوزستان»، «احداث تاسیسات و تجهیزات پایانه صادراتی قیر و فرآورده‌های مرتبط در بندر شهید بهشتی چابهار استان سیستان و بلوچستان»، «طرح پتروشیمی نخل آسماری در استان خوزستان»، «پایانه ذخیره‌سازی و صادرات نفتی قشم در استان بندرعباس»، «طرح توسعه مخازن و بندر فراکسو در استان بوشهر»، «شروع عملیات راه‌اندازی طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل در استان ایلام»، «بهره‌برداری از پتروشیمی آرین متانول در استان بوشهر» و «فاز نخست پتروشیمی پتروناد آسیا در استان خوزستان» بود که به صورت همزمان و از طریق ویدئو کنفرانس با حضور مخبر به بهره‌برداری رسیدند.

افزایش تولید نفت خام به میزان ۱۰ هزار بشکه در روز، جمع آوری گاز‌های مشعل به میزان ۴ چهار میلیون متر مکعب، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی نفت خام به میزان ۱۸ میلیون بشکه، افزایش تولید نفت گاز یورو ۵ به میزان ۵.۷ میلیون لیتر در روز، افزایش ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی به میزان ۳ میلیون تن در سال و افزایش خطوط لوله انتقال فرآورده به میزان ۲۲۲ کیلومتر، بخشی از نتایج و دستاورد‌های این طرح‌هاست.

مخبر همچنین در حاشیه افتتاح و بهره‌برداری از این طرح‌ها از مرکز کنترل شرکت ملی نفت که به صورت برخط آمار تولید نفت و گاز در کشور را پایش می‌کند، بازدید کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی