تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مشکل بیکاری در اصفهان زمانی برطرف می‌شود که در‌ها برای ورود گردشگران باز شود

پزشکیان: نباید با بانوان و دختران با چوب و باتوم برخورد کرد/ با قهر کردن با دنیا مشکلات حل نمی‌شود

مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اصفهان گفت: نباید با بانوان و دختران این سرزمین با چوب و باتوم برخورد کرد، با تهدید نمی‌توان مردم و کشور را اصلاح کرد، با مهربانی و زبان نرم می‌توان با مردم صحبت کرد.

کد خبر: ۱۶۷۳۵۷
۱۴:۱۲ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

پزشکیان:

دیدارنیوز: نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه امروز برای حل مشکلاتی همچون خشکی زاینده‌رود، هوای آلوده، فرونشست، مسائل اقتصادی و... نیاز به نگاهی تازه داریم، گفت: نباید با بانوان و دختران این سرزمین با چوب و باتوم برخورد کرد، با تهدید نمی‌توان مردم و کشور را اصلاح کرد، با مهربانی و زبان نرم می‌توان با مردم صحبت کرد. با چوب و باتوم نمی‌توان و نباید با مردم گفتگو کرد، با دستور و تهدید نمی‌توان مردم را وادار به کاری کرد.

مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، در جمع پرشور هواداران خود در سالن شهید نیلفروش زاده دانشگاه اصفهان اظهار کرد: امروز برای حل مشکلاتی همچون خشکی زاینده‌رود، هوای آلوده، فرونشست، مسائل اقتصادی و... نیاز به نگاهی تازه داریم.

مطلب مرتبط:

اختصاصی از اصفهان؛ سوال از پزشکیان درباره گشت ارشاد/ سخنرانی ظریف و حضور پرشور مردم + عکس و ویدیو

وی ادامه داد: اگر با بیماری روبرو شویم به دنبال یک پزشک متخصص و کاردان و کاربلد می‌گردیم، برای رفع مشکلات نیز ضروری است از افراد کاربلد و کارشناسان مجرب بهره گرفته شود.

پزشکیان افزود: باید کارشناس بود تا بتوان مشکلات را برطرف کرد، مشکل بیکاری در اصفهان زمانی برطرف می‌شود که در‌ها برای ورود گردشگران باز شود، در‌ها زمانی باز می‌شود که دیپلماسی قوی وجود داشته باشد و با دنیا ارتباطات دوستانه داشته باشیم، با قهر کردن با دنیا مشکلات کشور حل نخواهد شد.

وی افزود: باید بتوانیم دیپلماسی و گفتگو را در داخل و خارج کشور افزایش دهیم، با جوانان گفتگو کنیم و به آن‌ها میدان دهیم، این جوانان سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند، نباید با بانوان و دختران این سرزمین با چوب و باتوم برخورد کرد، با تهدید نمی‌توان مردم و کشور را اصلاح کرد، با مهربانی و زبان نرم می‌توان با مردم صحبت کرد. با چوب و باتوم نمی‌توان و نباید با مردم گفتگو کرد، با دستور و تهدید نمی‌توان مردم را وادار به کاری کرد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اضافه کرد: باید یاد بگیریم با جوانان به زبان منطق حرف بزنیم، جوانان آینده این کشور هستند، نباید بگذاریم سرمایه‌ها به این راحتی از دست بروند جوانان این کشور را نباید به عنوان تهدید تلقی کرد، این جوانان سرمایه‌های بزرگ این مملکت هستند و باید به آن‌ها میدان داد، امروز از همه مردم می‌خواهم که اگر به دنبال تغییر هستند پای صندوق‌های رأی بیایند و برای تغییر تلاش کنند.

وی اضافه کرد: اگر مشکلاتی همچون خشکسالی، فرونشست، خشکی زاینده‌رود، آلودگی هوا و... تا چند سال آینده برطرف نشود و فکری برای رفع آن‌ها نکنیم در آینده نمی‌توان در اصفهان و تهران زندگی کرد.

پزشکیان افزود: برای حل مشکلات نیاز به اقدامات کارشناسی و علمی است و نمی‌توان مسائل را با نگاه باندی و جناحی و حزبی برطرف کرد، باید به افراد توانمند و کارشناس اعتماد کرد، زیرا هر مشکلی نیاز به کارشناس خود دارد.

وی گفت: اجازه نخواهیم داد حقوق مردم، کشاورزان، صنعتگران، جوانان، بانوان، مذاهب و... از بین برود، امروز فیلترینگ راه‌حل رفع مشکلات نیست، ما باید صدای مظلومان باشیم و برای تغییر تلاش کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر