تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری

پزشکیان: عموم مسوولان و کاسبان تحریم، در ناز و نعمت هستند/ کنایه زاکانی به قالیباف؟

مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، محمدباقر قالیباف و سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی شش نامزدی هستند که صلاحیت آن‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری تایید شده و روز دوشنبه ۲۸ خرداد اولین مناظره آن‌ها در رابطه با موضوع اقتصاد برگزار شد که واکنش‌های زیادی به همراه داشت.

کد خبر: ۱۶۷۳۲۴
۰۹:۳۳ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

انتخابات

دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در روزهای اخیر ادامه دارد و پس از مناظره اول، حضور در میزگرد و سفرهای استانی در برنامه‌های شش کاندیدا دیده می‌شود.

چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهور ایران روز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در ادامه با پوشش خبرها، حواشی و اتفاقات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری همراه باشید:

ساعت: ۰۹:۲۲/ برنامه تبلیغاتی امروز کاندیدا‌های ریاست جمهوری

برنامه «میزگرد سیاسی» قاضی‌زاده هاشمی ساعت ۱۴:۳۰ شبکه ۳

مستند تبلیغاتی محمدباقر قالیباف ساعت ۱۶:۳۰ شبکه یک

مستند تبلیغاتی علیرضا زاکانی ساعت ۱۷:۰۰ شبکه یک

برنامه «میزگرد فرهنگی» مسعود پزشکیان ساعت ۱۹ شبکه ۲

برنامه «بدون تعارف» قاضی‌زاده هاشمی، ساعت ۲۰:۴۵ شبکه ۲

برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری»، سعید جلیلی ساعت ۲۲ شبکه خبر

برنامه «میزگرد اقتصادی» مصطفی پورمحمدی ساعت ۲۲:۴۵ شبکه یک

ساعت: ۰۹:۳۱/ پزشکیان و هیات همراه وارد گلزار شهدای اصفهان شدند

به نقل از ستاد پزشکیان، مسعود پزشکیان، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و هیات همراه در نخستین برنامه خود در شهر اصفهان، به گلزار شهدای این شهر رفتند.

هدف از حضور در تخت پولاد اصفهان، ادای احترام به شهدای مدافع وطن و دیدار با چند تن از خانواده‌های شهدای شاخص شهر عنوان شده است.

قاضی‌زاده در میزگرد سیاسی/ میزگرد شبانه پورمحمدی

 

ساعت: ۱۰:۵۲/ واکنش به ادعای بنزینی زاکانی

عبدی با انتشار توییت زیر نوشت:

زاکانی: قیمت بنزین را از ۳۰۰۰ به ۱۵۰۰ تومان اصلاح می‌کنم.

‏به این حرف و گوینده آن کار ندارم. ولی شورای نگهبان باید متر و معیار‌های سنجش خود را برای تایید صلاحیت‌ها اعلام کند شاید برخی برای اهدافی متفاوت از ریاست‌جمهوری تأیید شده‌اند.

قاضی‌زاده و پورمحمدی در میزگردهای سیاسی و اقتصادی/ پزشکیان و هیات همراه در گلزار شهدای اصفهان +عکس

ساعت: ۱۱:۳۳/ محمدجواد ظریف در اصفهان: رای ندادن، رای دادن به اقلیت است

 

ساعت: ۱۸:۰۲/ پزشکیان: عموم مسوولان و خانواده‌های آنها و کاسبان تحریم در قلعه‌های امن، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند

مسعود پزشکیان، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایکس نوشت: (تحریم‌های) شعب ابی طالب در صدر اسلام، ۳ سال طول کشید نه ۴۰ سال! ضمن اینکه پیامبر، اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی‌ها قرار داشتند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی طالب قرار دارند، اما عموم مسوولان و خانواده‌های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه‌های امن، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند و از مردم انتظار دارند تا ابد در شرایط سخت زندگی کنند.

انتخابات ۸ تیر؛ ظریف در اصفهان: رای ندادن، رای دادن به اقلیت است +ویدیو

ساعت: ۱۸:۴۱/ کنایه زاکانی به قالیباف؟ 

علیرضا زاکانی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری موقتا از سمت شهردار تهران کنار کشیده تا به تبلیغات خودش در انتخابات هشتم تیرماه برسد، با این حال در سطح شهر تهران پیام‌های او را می‌شود دید!

مثل پیام زیر که در فضای مجازی گفته می‌شود کنایه به محمدباقر قالیباف است.

انتخابات ۸ تیر؛ پزشکیان: عموم مسوولان و خانواده‌های آنها و کاسبان تحریم، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند

 

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها