
درپی انتقادهای شدید چند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به حسن روحانی و دولت او در مناظره شب گذشته (دوشنبه)، دفتر حسن روحانی در نامهای به رئیس صداوسیما خواستار فرصت پاسخگویی شد.
دیدارنیوز: دفتر هفتمین رئیسجمهور ایران در نامهای به رئیس سازمان صداوسیما، خواستار تخصیص فرصت پاسخ به ادعاها و اتهامات برخی داوطلبان در جریان میزگردها و اولین مناظره انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، علیه حسن روحانی و دولت ایشان شد.
متن کامل نامه به این شرح است:
«بسمه تعالی
آقای پیمان جبلی
رئیس سازمان صداوسیما
با سلام
احتراماً به اطلاع میرساند ادعاهای مطرح شده در نخستین مناظره نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم در شامگاه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ و برخی برنامههای دیگر توسط برخی از کاندیداها درباره حسن روحانی و دولت ایشان، مصداق بازر نشر اکاذیب و افترا علیه اشخاص حقیقی و حقوقی است که طبق قانون، کمیسیون تبلیغات انتخابات باید مهلت زمانی مشخصی برای دفاع طرف غائب در نظر بگیرد.
امید است که سازمان صداوسیما برخلاف رویه سابق خود با فراهم کردن این فرصت مطابق قانون به روحانی یا نماینده ایشان، امکان پاسخ به شبهات و تهمتهای متعدد چند نفر از کاندیداها را فراهم کند که برنامه مناظره نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم را تبدیل به جلسه اتهامزنی به دولتهای یازدهم و دوازدهم کرده و عملاً توصیه صریح مقام معظم رهبری مبنی بر رعایت اخلاق انتخاباتی را نادیده گرفتهاند.
دفتر هفتمین رئیسجمهور ایران
۱۴۰۳/۰۳/۲۹»