تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هرکس دلش به حال خودش و مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات مسوول است

یادگار امام: کشور از مشکلات شدید اقتصادی رنج می‌برد/ حل مسایل با افزایش قدرت ملی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، یادگار امام در مراسم تجدید میثاق وزیر و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی با آرمان‌های امام گفت: کشور از مشکلات شدید اقتصادی رنج می‌برد و هیچ کسی هم تردید ندارد. فقر، بیکاری و گرانی هست؛ اما حل آن‌ها منوط به افزایش قدرت ملی، چه در برابر دشمن خارجی و چه در داخل، است و کسانی که پشت میز مذاکره با خارجی‌ها نشسته‌اند، بهتر از همه درک می‌کنند که دولت برآمده از یک اکثریت قوی، امتیاز نمی‌دهد، بلکه امتیاز می‌گیرد.

کد خبر: ۱۶۷۱۸۶
۱۳:۵۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

یادگار امام:

دیدارنیوز: یادگار امام در مراسم تجدید میثاق وزیر و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی با آرمان‌های امام خمینی (س)، گفت: قدرت مرهون مولفه‌های مختلفی است، اما هیچ عاملی به اندازه پشتیبانی مردم برای دولت قدرت نمی‌آورد. هرکس دلش به حال خودش، اقتصاد، فقر و گرانی مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات و تشکیل یک دولت قدرتمند مسئول است و نسبت به این مسأله با حساسیت برخورد کند. اینکه چه کسی می‌آید در درجه دوم از اهمیت است، مهم پشتوانه بزرگ ملت برای دولت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی صبح امروز (یکشنبه ۲۷ خرداد ماه) در مراسم تجدید میثاق وزیر و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی با آرمان‌های امام خمینی (س) که در حرم مطهر امام راحل برگزار شد، در سخنانی با اشاره به بخشی از دعای عرفه که سیدالشهدا (ع) که ایشان از خداوند «بی نیازی»، «اطمینان قلب»، «اخلاص»، «قدرت تشخیص درست امورات شریعت» و «بهره‌مندی از اندام» را طلب می‌کنند، گفت: در آخرین درخواست ایشان این نکته مهم وجود دارد که خداوند این توفیق را باید به ما بدهد تا از سر و چشم و سایر اعضا و جوارح خود به خوبی استفاده کنیم.

یادگار امام افزود: در سوره یس هم آمده است که هنگام ورود به قیامت دهان شما بسته می‌شود و دستتان و پا‌ها شهادت می‌دهند. در آیه‌ای دیگر هم به انسان توصیه شده که سخن بی مورد نگوید، چرا که تک تک آن‌ها را مورد پرسش قرار می‌دهیم؛ لذا درخواست سید الشهدا (ع) بدین معناست که خدایا توفیقی بده که در روزی که همه فرار می‌کنند و هیچ اندوخته‌ای برای انسان فایده ندارد، دست و پا شهادت دهند در راه خدا کرده‌ایم. از همین رو، جهاد سازندگی از فعالیت‌هایی است که انسان اگر خالص باشد، می‌تواند به واسطه آن در آخرت شهادت دهد که در راه خدا آن را انجام داده است.

وی افزود: جهاد سازندگی که در ابتدای انقلاب شکل گرفت از مصادیق دعای امام حسین (ع) است. جهاد یک فعالیت جمعی است و «با هم» باید صورت گیرد. امام روزی که آمد، با مردم آمد. چون مردم در صحنه بودند، ایشان دست بر هر مشکلی گذاشت آن را حل کرد. پیدایش جهاد سازندگی ابتدا برای برداشت محصولات بلاتکلیف بود؛ شروع یک کار شد و همه رفتند. جنگ هم وقتی شروع شد، بسیج ۲۰ میلیونی شکل گرفت.

سید حسن خمینی با بیان اینکه جهاد سازندگی یکی از استراتژی‌های مهم امام برای حل همه مشکلات کشور است، گفت: هیچ مشکلی در کشور نیست که با حضور مردم باقی بماند و از سوی دیگر، هیچ مشکلی هم نیست که بدون حضور مردم حل شود. من چندین بار از مقام معظم رهبری شنیده‌ام که وقتی سیل خروشان اراده ملی حرکت می‌کند، هیچ خارجی هم نمی‌تواند مقابل آن بایستد، چه برسد به دشمن داخلی.

وی با بیان اینکه حضور همه در انتخابات بسیار مهم است، تصریح کرد: کشور از مشکلات شدید اقتصادی رنج می‌برد و هیچ کسی هم تردید ندارد. فقر، بیکاری و گرانی هست؛ اما حل آن‌ها منوط به افزایش قدرت ملی، چه در برابر دشمن خارجی و چه در داخل، است و کسانی که پشت میز مذاکره با خارجی‌ها نشسته‌اند، بهتر از همه درک می‌کنند که دولت برآمده از یک اکثریت قوی، امتیاز نمی‌دهد، بلکه امتیاز می‌گیرد.

یادگار امام تأکید کرد: قدرت مرهون مولفه‌های مختلفی است، اما هیچ عاملی به اندازه پشتیبانی مردم برای دولت قدرت نمی‌آورد. هرکس دلش به حال خودش، اقتصاد، فقر و گرانی مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات و تشکیل یک دولت قدرتمند مسئول است و نسبت به این مسأله با حساسیت برخورد کند. اینکه چه کسی می‌آید در درجه دوم از اهمیت است، مهم پشتوانه بزرگ ملت برای دولت است.

وی ادامه داد: اگر دولت‌ها برآمده از قدرت ملی باشند، هم در داخل توان حل مشکلات را دارند، چرا که مقاومت‌های خاصی که ممکن است از طبقات یا گروه‌هایی رخ دهد در مقابل آن‌ها نیست، و هم در مقابل خارجی‌ها مانند آب پاک کننده، تمام مشکلات را حل می‌کنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها