تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
غلامرضا نوری بیان کرد

اظهارات خلاف اهداف هسته‌ای، کمک به «ایران‌هراسی» است

غلامرضا نوری، رییس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: اظهارات خلاف اهداف برنامه هسته‌ای کشور، دانسته یا نداسته کمک به جریان ایران‌هراسی است.

کد خبر: ۱۶۴۳۴۵
۰۹:۵۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

اظهارات خلاف اهداف هسته‌ای، کمک به «ایران‌هراسی» است

دیدارنیوز: رییس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: اظهارنظر‌های خلاف اهداف فناوری هسته‌ای کشورمان، دانسته یا ندانسته کمک به آن جریان بین المللی است که می‌خواهد ایران‌هراسی را ترویج کند و برخورد امنیتی با کشور ما داشته باشد.

غلامرضا نوری رییس فراکسیون مستقلین مجلس در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظر‌های مطرح شده اخیر با محتوای «تغییر دکترین نظامی کشور و یا اشاره به انجام آزمایش در حوزه تسلیحاتی که غیرمستقیم اشاره به استفاده نظامی از فناوری هسته‌ای دارد»، گفت: با توجه به نیاز کشور در زمینه‌های انرژی، پزشکی، کشاورزی، صنعتی و ... برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملا صلح آمیز و تحت نظارت مستمر و داوطلبانه ایران از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش می‌رود.

وی تصریح کرد: اگر یک زمانی اظهاراتی برخلاف این مساله صورت گیرد به نظر می‌رسد یا از روی بی اطلاعی است یا از عدم اشراف به موضوع حرام بودن شرعی و اخلاقی استفاده از این فناوری برای مصرف تسلیحاتی.

نوری خاطرنشان کرد: معتقدم که فناوری هسته‌ای در کشور ما در مسیر صلح آمیز و با هدف رفع نیاز‌های داخلی کشور در توسعه و پیشرفت در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت است و قطعا هم کشور‌های دوست و همسایه از نعمات این دستاورد‌های قابل توجه و ارزنده‌ای که کشور ما دارد و خواهد داشت در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و پزشکی بهره‌مند خواهد شد.

وی افزود: کشور ما در جهت تامین امنیت غذایی یا تامین دارو‌ها و درمان‌های بر پایه پزشکی هسته‌ای این فعالیت را دنبال می‌کند و الان هم صنعت هسته‌ای خیلی کاربردی بوده و بخش کاربری این صنعت هم به سرعت دارد توسعه پیدا می‌کند و حتما هم به کشور کمک خواهد کرد، همه این فعالیت‌ها در کشور ما در مسیر صلح آمیز است.

رییس فراکسیون مستقلین مجلس تاکید کرد: به هر حال یک سری بدخواهان در دنیا هستند که توسعه و پیشرفت ایران را بر نمی‌تابند و سعی می‌کنند از هر فرصت و بهانه‌ای برای تحت فشار قراردادن کشور ما استفاده کنند؛ ولی آنچه که اهمیت دارد و برای جامعه بین‌الملل قابل قبول است شاید نگاه و نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است که فعالیت‌های کشور ما تحت نظارت آن‌ها است و صلح آمیز بودن صنعت هسته‌ای ما را تایید می‌کنند.

نوری در پاسخ به این سوال که «این نوع اظهارنظر‌ها چه آسیب و خدشه‌ای به جایگاه دستگاه دیپلماسی کشور وارد می‌کند؟»، گفت: من معتقدم که اظهارنظر‌های خلاف اهداف فناوری هسته‌ای کشورمان دانسته یا ندانسته کمک به آن جریان بین المللی است که می‌خواهد ایران هراسی را ترویج کند و برخورد امنیتی با کشور ما داشته باشد و کار دستگاه دیپلماسی کشور را برای دفاع از مواضع به حق جمهوری اسلامی ایران با سختی مواجه می‌کند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر