تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
بیش از ۵۰ درصد از این پهپاد‌ها به هدف اصابت کردند

نماینده مجلس: دلاور مردان سپاه اولین عملیات بزرگ پهپادی جهان را انجام دادند/ این حمله دل مردم را شاد کرد

علیرضا ورناصری، نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی درباره حمله ایران به اسرائیل گفت: خوشبختانه این اقدام به جا و حساب شده، اولین عملیات بزرگ پهپادی جهان بود که اتفاق افتاد.

کد خبر: ۱۶۳۸۷۵
۱۱:۴۴ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳

نماینده مجلس: دلاور مردان سپاه اولین عملیات بزرگ پهپادی جهان را انجام دادند

دیدارنیوز: نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمله پهپادی شب گذشته سپاه پاسداران بر مواضع صهیونیست‌ها، گفت: پیرو حمله پهپادی سپاه پاسداران علیه مواضع اسرائیلی‌ها ما تقریبا به بیش از ۵۰ درصد از اهداف پیش بینی شده دست پیدا کردیم و بیش از ۵۰ درصد از این پهپاد‌ها به هدف اصابت کردند.

به نقل از خانه ملت، علیرضا ورناصری با اشاره به حمله پهپادی شب گذشته سپاه پاسداران بر مواضع صهیونیست ها، گفت: خبر مسرت بخش عملیات انتقامی ایران علیه رژیم جعلی و صهیونیستی از دقایق بامداد روز یکشنبه مورد رصد قرار گفت که باعث غرور و افتخار ملی شد.

نماینده مردم مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه این اقدام به جا و حساب شده، اولین عملیات بزرگ پهپادی جهان بود که اتفاق افتاد و در عین حال این عملیات با توجه به گذشته این رژیم سفاک و حمایت‌هایی که از سوی قدرت‌های به نام نظامی جهان اعم از آمریکا، انگلیس و فرانسه و همچنین ناتو دریافت می‌کرد، موفقیت آفرین بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این عملیات یک عملیات حساب شده‌ای بود که موجب شد تا ما از یک دفاع چند لایه گند آهنین عبور کنیم، بیان کرد: سیستم پدافندی که رژیم صهیونیستی ایجاد کرده متعلق به همه کشور‌ها نظیر امریکا و کشور‌های عضو ناتو بود، با این حال ما از دفاع چند لایه گند آهنین عبور کردیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ ترکیبی صورت گرفته علیه مواضع اسرائیل از سوی دلاور مردان سپاه پاسداران، بیان کرد: پیرو جنگ ترکیبی صورت گرفته، عبور از سیستم‌های الکترونکی پیشرفته میسر شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیرو حمله پهپادی سپاه پاسداران علیه مواضع اسرائیلی‌ها ما تقریبا به بیش از ۵۰ درصد از اهداف پیش بینی شده دست پیدا کردیم و بیش از ۵۰ درصد از این پهپاد‌ها به هدف اصابت کردند.

وی با بیان اینکه این عملیات نظامی و پهپادی بازدارندگی لازم را داشته و موفقیت آمیز بود، بیان کرد: جا دارد یک دست مریزاد جانانه‌ای را به همه دلاورمردان در هوافضای سپاه پاسداران داشته باشیم چراکه این حمله نظامی دل همه مردم را شاد کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم مظلومین عالم و هم مردم بزرگ و نجیب ایران از این حمله نظامی خوشحال شدند، گفت: مردم بی صبرانه منتظر انجام این عملیات انتقامی بودند؛ بنابراین این هدیه‌ای بود برای روح همه شهدای راه آزادی قدس که صورت گرفت.

وی تاکید کرد: در جریان این حمله پهپادی فرموده مقام معظم رهبری در تنبیه اسرائیل رخ داد و تحقق یافت. این حمله بسیار موثر و اثر گذار بود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر