تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
اعتراض برخی نمایندگان مجلس به وضعیت بحرانی ارز و طلا در دولت رئیسی

نوروزی خطاب به رئیس‌جمهور: اگر «فرزین» قادر به مدیریت بانک مرکزی نیست، سمتش را واگذار کند

رحمت الله نوروزی، نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت بازار ارز در دولت ابراهیم رئیسی، گفت: آقای رئیسی اگر فرزین رئیس بانک مرکزی نمی‌تواند این بانک را مدیریت کند، سمت خود را واگذار کند. اینکه من مسئولیت ندارم به چه معنا است؟ آقای فرزین شما در بحث ارز ترجیحی و بازار آزاد مسئول هستید.

کد خبر: ۱۶۳۶۳۹
۱۳:۰۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳

تذکر نوروزی؛ اگر «فرزین» قادر به مدیریت ارز نیست، سمتش را واگذار کند

دیدارنیوز: نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس گفت: آقای فرزین اگر قادر به مدیریت بازار ارز نیست، سمت خود را واگذار کند.

رحمت الله نوروزی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۰ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن تبریک عید سعید فطر یاد و خاطره شهدای سوریه و چابهار و راسک را گرامی داشت و گفت: رژیم صهیونیستی بداند خون پاک این شهدا ریشه این دولت پلید را خواهد کند.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس خطاب به رئیس جمهور، تصریح کرد: آقای رئیسی اگر آقای فرزین رئیس بانک مرکزی نمی‌تواند این بانک را مدیریت کند سمت خود را واگذار کند، اینکه من مسئولیت ندارم به چه معنا است؟ آقای فرزین شما در بحث ارز ترجیحی و بازار آزاد مسئول هستید.

وی ادامه داد: در صورت تداوم این روند مردم پول خود را از بانک‌ها خارج و در بازار ارز سرمایه گذاری خواهند کرد.

نوروزی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی، گفت: در بحث قیمت کلزا و جو در شرایطی که در فصل برداشت قرار داریم شورای قیمت گذاری اقدامی نکرده و علت افزایش ۴۰ درصدی قیمت کود در سال ۱۴۰۳ چیست؟

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، افزود: هیات عالی نظارت هرچه سریع‌تر نظر خود را نسبت به تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و قراردادی اعلام کند و بالغ بر ۳ میلیون نفر چشم انتظار اجرای این مصوبه هستند.

وی ادامه داد: همچنین مابه التفاوت افزایش حقوق فرهنگیان برای اجرای رتبه بندی معلمان باید هرچه سریع‌تر در دستورکار دولت قرار گیرد، وزیر آموزش و پرورش در این رابطه باید در دولت از حق فرهنگیان دفاع کند.

به نقل از خانه ملت، این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: افزایش قیمت چندبرابری جرائم راهنمایی و رانندگی در این شرایط اقتصادی چه دلیلی دارد؟ جرائم ۶۰۰ الی ۷۰۰ هزار تومانی در این تورم بالای ۴۰ درصد چه توجیهی دارد؟ در این شرایط باید کمک حال مردم باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی