تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

کوشکی: وعده‌های رئیسی در انتخابات؟ از خود او بپرسید

صادق کوشکی، فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به سوالی درباره وعده‌های ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری و میزان عملی‌شدن این وعده‌ها گفت: این را باید از خودشان بپرسید، چراکه من وعده‌ها را ندادم و باید از خود آقای رئیسی بپرسید و درباره میزان موفقیت و عدم موفقیت توضیح دهند.

کد خبر: ۱۶۳۶۲۶
۱۱:۱۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳

کوشکی

دیدارنیوز: صادق کوشکی، فعال اصولگرا درباره عملکرد دولت سیزدهم توضیحاتی داده است که در این مطلب می‌خوانید.

کوشکی در گفتگو با هم‌میهن اعلام کرده است که دولت رئیسی ادامه روی سیاست‌های غلط قبلی بوده است، که در ادامه صحبت‌های او را می‌خوانید:

دولت آقای رئیسی هرچند که در مقایسه با دولت آقای روحانی فعالیت و تحرک بیشتری دارد و دغدغه بیشتری برای کمک به مردم دارد، اما متاسفانه بسیاری از سیاست‌های غلط دولت‌های قبل را عملاً ادامه داده است. یعنی سیاست‌های غلط دولت‌های قبل در حوزه اقتصاد و فرهنگ متاسفانه ادامه پیدا کرده است و موجب تداوم زیان‌ها و آسیب‌های موجود در کشور شده است. یعنی بخش زیادی از مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی امروز کشور، نتیجه این است که دولت رئیسی همان خطا‌های دولت روحانی، دولت احمدی‌نژاد و دولت‌های قبل را ادامه داده است. در نتیجه همین موضوع باعث شده است که جامعه در حوزه فرهنگ دارد آسیب می‌بیند؛ در حوزه اقتصاد آسیب‌های جدی می‌بیند، در حوزه مسائل اجتماعی آسیب می‌بیند. تنها عرصه‌ای که دولت رئیسی از سیاست‌های غلط دولت‌های قبل فاصله گرفته است و نتایج مثبتی داشته است، ترجیح سیاست همسایگی و منطقه‌ای بر غرب‌گرایی بوده است. ترجیح دولت روحانی سیاست غرب‌گرایی و نزدیکی به اروپا و آمریکا بود که سیاست اشتباهی بود و دولت رئیسی تا حدودی این موضوع را تصحیح کرده و اولویت، سیاست‌های منطقه‌ای است که درست‌تر و علمی‌تر است و نتایج آن را به تدریج خواهیم دید. اما غیر از حوزه سیاست خارجی، دولت رئیسی ادامه همان روش‌ها، سیاست‌های غلط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بوده است که نتایج آن را می‌بینیم.

*‌در مورد وعده‌هایی که ایشان در زمان انتخابات ریاست‌جمهوری دادند و عملی شدن وعده‌ها آیا رئیس‌جمهور موفقی بودند؟

این را باید از خودشان بپرسید، چراکه من وعده‌ها را ندادم و باید از خود آقای رئیسی بپرسید و درباره میزان موفقیت و عدم موفقیت توضیح دهند.

*‌عملکرد وزرای ایشان را چطور ارزیابی می‌کنید؟

آن نیز به همین صورت است و شامل وزرای ایشان نیز می‌شود.

*‌در یک سال پیش رو دولت چه رویکردی را در اداره کشور در پیش خواهد گرفت؟

نمی‌دانم، از خود ایشان باید پرسید. من نمی‌دانم رویکرد ایشان واقعاً چیست. اگر بگویید من چه توقعی دارم، توقع من این است که ایشان خطا‌های دولت‌های قبل را ادامه ندهند، آن‌ها را تکرار نکنند و جبران یعنی مسیر خود را در حوزه اقتصاد، فرهنگ و مسائل اجتماعی از مسیر گذشته جدا کند و مسیر درستی را در پیش بگیرد.

*‌اما افرادی که در دولت ایشان انتخاب شدند، متفاوت از افرادی بودند که در دولت‌های قبلی حضور داشتند.

مهم افراد نیستند، مهم سیاست‌ها هستند.

*‌در واقع در سیاست‌گذاری داخلی ایشان رویکرد مستقل و منحصر به خود را نداشتند.

ایشان در حوزه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی همان مسیری را ادامه دادند که از زمان آقای هاشمی شروع شده و تا الان ادامه پیدا کرده است. رئیسی مسیر متفاوتی را نداشته‌ و به همین خاطر در حوزه سیاست و فرهنگ و اجتماع، آسیب‌هایی که از گذشته وجود داشته ادامه پیدا کرده است.

*‌تعامل آقای رئیسی با مردم را چطور ارزیابی می‌کنید؟ ایشان اذعان دارند که مردمی هستند و دولت، یک دولت مردمی است.

تجربه رفتار رؤسای قبلی را داشتیم و به نظرم ایشان با مردم مؤدب‌تر و نزدیک‌تر هستند، یعنی برخلاف رؤسای جمهور قبلی در ایشان غرور کمتری دیدم. در دیدار‌های مردمی تلاش می‌کنند به مردم احترام بیشتری بگذارند.

‌*مردم در این مدت درخواست‌ها، انتقادات و اعتراضاتی چه در زمینه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داشتند. آیا فکر می‌کنید حرف مردم از سوی دولت شنیده شد؟

وقتی سیاست‌های غلط گذشته ادامه پیدا کرده است، در نتیجه مشکلات مردم نیز ادامه پیدا کرده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر