تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

محسن رضایی: اقدامی پشیمان‌کننده در انتظار اسرائیل است

محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق گفت: ملت ایران مطمئن باشند اقدامی پشیمان‌کننده در انتظار این رژیم است.

کد خبر: ۱۶۳۴۷۵
۱۱:۲۲ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳

محسن رضایی:

دیدارنیوز: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق تابلویی از استیصال صهیونیست‌هاست که تمام خطوط قرمز بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند و ملت ایران مطمئن باشند اقدامی پشیمان‌کننده در انتظار این رژیم است.

محسن رضایی در جمع خبرنگاران حاضر در راهپیمایی روز قدس با تسلیت شهادت سردار زاهدی و همرزمانش در پی حمله موشکی نظامیان اسرائیلی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، اظهار کرد: این سرداران پرافتخار اسلام در راستای دفاع از آرمان‌های ملت ایران و دفاع از مظلومان فلسطین و حقوق انسانی و طبیعی آنان جان خود را تقدیم کردند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی در یک باتلاق بزرگ گرفتار شده که برای نجات خود از آن دست به هر جنایتی می‌زند. شکست مفتضحانه ارتش اسرائیل چه در دفاع از خود و چه در آزادسازی اسرایش او را به شدت بحران‌زده کرده و آبرو و حیثیت نظامی‌اش از دست رفته است.

رضایی تاکید کرد: تبلیغاتی که در ۱۰ سال گذشته برای آینده جدید خودشان داشتند برباد رفته است و عادی‌سازی روابط با کشور‌های عربی نیز برباد رفته است و به همین دلیل به هر اقدامی دست می‌زند تا از باتلاق بیرون رود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اقدامی که در حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق انجام داد و به شهادت سردار زاهدی از قهرمانان دفاع مقدس و همرزمانش منجر شد، تابلویی از استیصال صهیونیست‌هاست که تمام خطوط قرمز بین‌المللی را زیر پا گذاشته و ملت ایران مطمئن باشد اقدامی پشیمان‌کننده در انتظار این رژیم است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی