تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
درگیری در درمانگاه قم و واکنش‌های گسترده

زیباکلام: اگر اقدام آن روحانی موجه بوده، چرا به دنبال تنبیه عامل پخش فیلم هستند؟

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی درباره درگیری یک طلبه با یک مادر قمی در درمانگاه به دلیل حجاب، نوشت: هیچ یک از مسئولین نظام اقدام روحانی در قم را مورد نکوهش قرار ندادند. برعکس، برخی هم آن‌را بعنوان اقدامی انقلابی علیه بی‌حجابی ستودند. می‌ماند این سوال که اگر آن اقدام موجه و اشکالی نداشته، در آن‌صورت چرا مسئولین بدنبال تنبیه کسانی هستند که فیلم آنرا به رسانه‌های خارجی داده‌اند؟

کد خبر: ۱۶۲۵۴۶
۱۹:۲۹ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

زیباکلام

دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: یک استاد علوم سیاسی به درگیری یک روحانی با مادری که نوزادش را در درمانگاه قم به همراه داشت، واکنش نشان داد.

به گزارش دیدارنیوز، درگیری و بحث بر سر پوشش زنان تنها چند روز پس از انتخابات بار دیگر تیتر رسانه‌ها شده و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داده است.

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی درباره درگیری در درمانگاه قم نوشت: «هیچ یک از مسئولین نظام اقدام روحانی در قم را مورد نکوهش قرار ندادند. برعکس، برخی هم آن‌را بعنوان اقدامی انقلابی علیه بی‌حجابی ستودند. می‌ماند این سوال که اگر آن اقدام موجه و اشکالی نداشته، در آن‌صورت چرا مسئولین بدنبال تنبیه کسانی هستند که فیلم آنرا به رسانه‌های خارجی داده‌اند؟»

زیباکلام

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱
0
0
آقای باصطلاح استاد سیاسی!
در کعبه آمال شما یعنی غرب انتشار ویدیو ضبط شده در ساختمانها ومعابر عمومی بخاطر احترام به حریم شخصی افراد جرم محسوب میشود ناشر آن میتواند حتی بخاطرجلوگیری از تحقیق قانونی به زندان محکوم شود.حریم شخصی من وتونمی شناسد برای همه یکسان است.ولی اگر آنطورکه میگویی به آزادی عقیده معتقدی فردا مصاحبه ای در دفاع جولیان آسانژ انجام بده تا ببینی آزادی عقیده یعنی چه؟
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر