تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
احزاب اصلاح‌طلب، اگر می‌خواهند لیست حمایتی دهند، ابتدا باید از جبهه اصلاحات خارج شوند

جواد امام: مسببین وضعیت فعلی، منافع ملی را زیر سوال بردند

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران با بیان اینکه مسببین وضعیت فعلی، منافع ملی را زیر سوال بردند، گفت: وقتی انتخابات واقعی نباشد و رقابتی وجود نداشته باشد و در واقع فقط یک جریان در انتخابات شرکت کند، چه انتظاری داریم که مردم، از مسیر انتخابات به آنچه را که می‌خواهند برسند؟

کد خبر: ۱۶۱۷۴۶
۰۸:۲۲ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

امام

دیدارنیوز: جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، گفت: منافع ملی را آن‌هایی زیر سوال بردند، که این شرایط را فراهم آوردند، نه جبهه اصلاحات. مگر می‌شود که ۳۰ حزب در کشور، امکان معرفی کاندیدا نداشته باشند؟

امام ضمن اشاره به عدم وجود امکان برای جبهه اصلاحات در ارائه لیست برای تهران، ادامه داد: در شهرستان‌ها، براساس مصوبهٔ جبهه و راهبرد انتخاباتی جبهه، اگر کاندیدای اصلاح‌طلب واقعی وجود داشته باشد، جبهه‌های استانی با تصویب دو سوم آرا، می‌توانند اقدام به ارائه لیست حمایتی کنند.

سخنگوی جبهۀ اصلاحات تصریح کرد‌: این مصوبۀ شورا است که احزاب عضو جبهه، مجاز به ارائه لیست حمایتی و یا نیابتی نباشند.

امام، در توضیح این مسأله، بیان کرد: احزاب اصلاح‌طلب، اگر می‌خواهند لیست حمایتی دهند، ابتدا باید از جبهه اصلاحات خارج شوند.

وی در بیان رویکرد رئیس‌جمهور دولت‌های هفتم و هشتم نسبت به شرکت یا عدم شرکت در انتخابات، گفت: آقای خاتمی، در دیدار با مجمع ایثارگران، ضمن تأیید راهبرد مصوبه انتخاباتی جبهه اصلاحات، به صراحت اعلام کردند که انتخابات، در جای خودش نیست. خاتمی در بهمن ماه سال گذشته، بیانیه‌ای ۱۵ بندی را اعلام کرد، مبنی بر اینکه اگر ما واقعاً می‌خواهیم مردم به صحنه برگردند و این حکومت، براساس قانون اساسی، که میثاق این مردم است رقم بخورد، باید فصل سوم قانون اساسی که حقوق مردم است و ما امروز شاهد تعطیل شدن آن هستیم، اجرا شود.

سخنگوی جبهۀ اصلاحات ادامه داد: باید تلاش کنیم که در درجه اول، لوازم یک انتخابات واقعی فراهم شود. می‌خواهیم که مردم با صندوق قهر نکنند. وقتی انتخابات واقعی نباشد و رقابتی وجود نداشته باشد و در واقع فقط یک جریان در انتخابات شرکت کند، چه انتظاری داریم که مردم، از مسیر انتخابات به آنچه را که می‌خواهند برسند؟

جواد امام در پایان، ضمن اشاره به بیانیه ۱۱۰ امضایی جمعی از اصلاح‌طلبان، بیان کرد: دوستانی که بیانیه روزنه را دادند، یک تحلیلی را داشتند و براساس آن تحلیل، این بیانیه را صادر کردند. این بیانیه، هیچ ارتباطی با جبهه اصلاحات ندارد و این اشخاص، در تلاش هستند تا روزنه‌ای گشوده شود.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان