تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در جلسه عصر امروز هیات دولت مطرح شد

دستور رئیسی برای رسیدگی فوری به امور خانواده شهدای کرمان

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان با دستور به مسئولان، خواستار رسیدگی فوری و جدی به امور خانواده شهدای کرمان شد.

کد خبر: ۱۶۰۸۴۶
۱۹:۵۱ - ۱۷ دی ۱۴۰۲

دستور رئیسی برای رسیدگی فوری به امور خانواده شهدای کرمان

دیدارنیوز: رئیس جمهور ضمن تاکید بر اهمیت رسیدگی فوری و جدی مسئولان مربوطه به امور خانواده شهدای جنایت تروریستی کرمان، از زمان‌شناسی، تعهد و پایبندی مردم استان زنجان به آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب اسلامی قدردانی کرد.

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت ضمن تسلیت مجدد به خانواده شهدای جنایت تروریستی در گلزار شهدای کرمان و طلب شفای عاجل برای مجروحان این رخداد، از مسئولان مربوط، به ویژه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست پیگیر امور مربوط به خانواده شهدای این جنایت باشند.

رئیس جمهور همچنین به شهادت رسیدن دو تن از نزدیکان معاون حقوقی رئیس جمهور در جنایت تروریستی کرمان را به وی و اعضای خانواده آن‌ها تسلیت گفت.

رئیسی در ادامه با اشاره به استقبال گرم و پرشور مردم زنجان از سفر دولت مردمی، از زمان‌شناسی، تعهد و پایبندی مردم این استان به آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب اسلامی قدردانی کرد.

در ادامه جلسه امروز هیئت دولت رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به گزارش مرکز آمار از تداوم روند کاهشی قیمت مسکن در تهران، از کاهش ۲.۹ درصدی قیمت مسکن در آذر ماه خبر داد و گفت: این آمار گواهی بر موثر بودن سیاست ثبات اقتصادی دولت در بخش مسکن است.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی نیز در گزارشی از روند اجرایی شدن تاکیدات رئیس جمهور برای اجرای عدالت در جذب و استخدام کارکنان دولت اظهار داشت: برای ایجاد فرصت برابر جذب در دستگاه‌های اجرایی و جلوگیری از ورود انبوه نیرو‌ها بدون رقابت، در دو سال و چند ماه گذشته ۳ آزمون فراگیر و ۸ آزمون اختصاصی برای جذب نیرو در دستگاه‌های اجرایی برگزار شده است.

لطیفی با بیان اینکه با هدفمند کردن مجوز‌های جذب نیرو در دستگاه‌ها تلاش شده روند جذب نیرو به ارتقای شاخص بهره‌وری منجر شود، از صدور ۷۸ هزار و ۹۰۱ مجوز استخدامی خبرداد و افزود: در وزارتین علوم و بهداشت نیز ۸ هزار و ۴۴۷ مجوز استخدام اعضای هیئت علمی صادر شده است.

در جلسه امروز همچنین وزیر امور خارجه در گزارشی از آخرین تحولات در غزه گفت: به پشتوانه مقاومت و پایداری مردم غزه و کرانه باختری، در بیش از ۹۰ روز گذشته هیچ‌یک از اهداف اشغالگرانه رژیم صهیونیستی در از بین بردن حماس یا حتی خلع سلاح و رها کردن اسرای در اختیار گروه‌های فلسطینی محقق نشده، لذا صهیونیست‌ها به محیط بیرونی روی آورده و تلاش کردند با ترور «صالح العاروری» در بیروت، به اصطلاح پیروزی ساختگی برای خود رقم بزنند.

حسین امیرعبداللهیان اظهار داشت: امروز علاوه بر بروز اختلاف در درون کابینه رژیم صهیونیستی، در درون آمریکا نیز اختلاف نظر‌هایی درباره نحوه حمایت از جنگ بروز کرده و موضوعاتی، چون خطای کاخ سفید در همراهی کامل با رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره بر امنیت پایدار در منطقه تاکید دارد، تصریح کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران ضرورت توقف جنایات جنگی علیه غزه، بازگشایی معابر ارسال کمک‌های انسانی، توقف کوچ اجباری و تعیین آینده غزه به دست فلسطینی‌ها و با روش دمکراتیک از ملزومات بازگشت آرامش به منطقه است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی