تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
در سی‌امین اجلاس سراسری نماز مطرح شد

رئیسی: شکل‌گیری جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در سی‌امین اجلاس سراسری نماز گفت: اساسا شکل‌گیری حیات طیبه بدون نماز ممکن نیست و دست یافتن به جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست.

کد خبر: ۱۶۰۷۷۹
۱۷:۰۵ - ۱۶ دی ۱۴۰۲

رئیسی: شکل‌گیری جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست

دیدارنیوز: رئیس جمهور نماز را امیدآفرین‌ترین فریضه و موثرترین عنصر در زمینه خودسازی و جامعه‌سازی دینی توصیف کرد و گفت: نماز در حیات طیبه بسیار تاثیرگذار بوده و اساسا شکل‌گیری حیات طیبه بدون نماز ممکن نیست و دست یافتن به جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست.

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز - شنبه - در جریان سفر به استان زنجان، در سی‌امین اجلاس سراسری نماز که در این استان برگزار می‌شود، با قدرانی از تلاش‌های موثر حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی برای اقامه این فریضه الهی تصریح کرد: تلاش برای ترویج و اقامه نماز باید همواره ادامه داشته باشد؛ چرا که نماز ستون دین است.

وی نماز را موثرترین عنصر در زمینه خودسازی و جامعه‌سازی دینی توصیف کرد و افزود: نماز در حیات طیبه بسیار تاثیرگذار بوده و اساسا شکل‌گیری حیات طیبه بدون نماز ممکن نیست و دست یافتن به جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست.

وی نماز را محور سبک زندگی اسلامی دانست و اظهار داشت: اولین توصیه به صاحبان مکنت و قدرت نماز است؛ اگر نماز بود باقی خوبی‌ها در پرتو آن شکل می‌گیرد و از زشتی‌ها اجتناب می‌شود چرا که در روایت داریم که نماز انسان را از زشتی‌ها باز می‌دارد.

رئیس جمهور همچنین نماز را مستحکم‌ترین استوانه برای یک انسان سالک در حوزه مبارزه با نفس و مقابله با شیاطین، اشرار و طواغیت دانست و گفت: نماز امیدآفرین‌ترین فریضه در بین تمام فرایض و احکام الهی است.

وی با بیان اینکه نماز در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی چه با منشا درونی و نفس اماره و چه با منشا بیرونی و ناشی از شیاطین و طواغیت انسان را یاری می‌کند، خاطرنشان کرد: گفته‌اند که راه مقابله با همه زشتی‌ها و رسیدن به همه خوبی‌ها نماز است و اساسا هیچ‌کسی در مسیر کمال جز از طریق توجه به نماز به قله نمی‌رسد؛ اساسا نماز هم راه و طریق است و هم مقصد، مقصود و هدف.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان این‌که «بنده به این اعتبار اینجا حضور یافته‌ام که درباره وظایف خودم به عنوان یک مسئول اجرایی نسبت به نماز سخن بگویم»، گفت: یک فرد مسئول و دارای مکنت و قدرت اول باید به ارتقای کیفیت و تقویت روح نماز خود توجه کند و روح او با روح نمازش انس بگیرد و در گام بعدی برای ترویج نماز از جایگاه و موقعیت خود بهره بگیرد.

وی افزود: کسانی که دارای جایگاه‌ها و مسئولیت اجرایی هستند باید برای ترویج نماز الگوسازی کنند؛ این الگوسازی نیز باید با سلوک، عمل و روح نماز خود آنان صورت گیرد و عمل و کیفیت نماز آن‌ها دیگران را به نماز دعوت کند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت ترویج نماز اظهار داشت: تلاش برای اجتماعی کردن نماز حائز اهمیت است. اهل هنر، اهل قلم و بیان تلاش کنند که نماز را ترویج کنند. اهل رسانه نیز تلاش کنند که ترویج نماز و تبیین و معرفت نسبت به نماز با بیان‌های مختلف و در سطوح مختلف مخاطبان صورت بگیرد، به گونه‌ای که از کودک و نوجوان و جوان تا فرهیختگان و نخبگان، همه با نماز ارتباط داشته باشند. کسانی که در جایگاه سازمانی و اداری هستند، حوزه، دانشگاه، موسسات علمی و فرهنگی و پژوهشی، برای ترویج نماز را الگوسازی کنند.

وی با طرح این سوال که راه مصون‌سازی جامعه از آسیب‌ها چیست؟ گفت: باید نسبت به آسیب‌های اجتماعی نگران باشیم، آسیب‌های اجتماعی جامعه را تهدید می‌کند. وسایل ارتباطی و اطلاعاتی امروز را نمی‌توان محدود کرد، زیرا دسترسی برای همه وجود دارد و گسترش و توسعه و سرعت آن تمام سطوح و لایه‌های زندگی انسان معاصر را در برگرفته به نحوی که امروز همه شئون زندگی بر این بستر قرار داده شده و روز به روز به طرف هوشمندسازی حرکت می‌کند.

وی با بیان این‌که «تن‌ها راهی که می‌توان از عالم اطلاعات و ارتباطات در جهت رشد استفاده کرد و آسیب‌ها را کاهش داد، مصون سازی است»، اظهار داشت: نماز بهترین عنصر برای صیانت از نسل جوان و نسل نو و آحاد جامعه است. باید در همه مراکز علمی، فرهنگی، فکر و اندیشه‌ای اعم از مدرسه، دانشگاه و مراکز سازمانی و اداری نسبت به اقامه نماز توجه و اراده وجود داشته باشد.

رئیس‌جمهور با اشاره به الگوسازی امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به نماز اول وقت خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان نماز نباید جای خود را به فعل دیگری بدهد. دولت در توجه دادن به نماز و آثار و برکات و معنویات نماز به آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان مسئولیت دارد. البته این وظیفه همه رسانه‌ها، مراکز علمی، فرهنگی، فکری و اندیشه‌ای الگوساز و حوزه و دانشگاه است. همین اجلاس نیز به شکل نمادین وظیفه ما در اقامه و ترویج نماز را یادآوری می‌کند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به تحولات غزه اظهار داشت: از جمله تصاویر و جلوه‌هایی که از فلسطین می‌بینیم، نماز خواندن افرادی است که مصیبت دیده بودند و روی خرابه‌ها نماز می‌خواندند؛ مهمترین عنصر مقاومت فلسطینیان همان توجه به نماز و برپایی آن است.

وی با طرح این سوال که چه چیز بچه‌های فلسطین را مقاوم نگه داشته است جز توجه به قرآن و نماز، گفت: نیرو بخش‌ترین عنصر برای انسان سالک، نماز است؛ بزرگترین امید فلسطنیان نماز و قرآن است که آن‌ها را مقابل دشمن سرپا و مقاوم نگه داشته است. امروز بزرگترین پشتوانه غزه بزرگ و فلسطین مقتدر در این دنیا نماز و توجه به خداست و با این اقدام دشمن را مستاصل کرده است. قریب ۱۰۰ روز از جنگ می‌گذرد، اما شرافت ایمان، فلسطینیان را در برابر شرارت استوار نگاه داشته است.

رئیس‌جمهور با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه پیروز این میدان فلسطین و بازنده واقعی رژیم جعلی صهیونیستی است، تصریح کرد: همه این‌ها به برکت ایمان و قرآن و نماز است که توانسته انسان‌های مقاومی را به بار آورد. در دفاع مقدس هم همین گونه بود و رزمندگان با قدرت نماز و قرآن به مبارزه با دشمن بعثی می‌رفتند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان