تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
یک کارشناس اقتصادی می‌گوید خودرو گرانتر می‌شود

عرضه قطره چکانی خودرو؛ گرانی در راه است

فیروز نادری، کارشناس بازار خودرو معتقد است که با عرضه قطره چکانی خودرو، قیمت‌ها با رشد ۵ درصدی مواجه بوده و با ادامه این روند، تا شب عید پیش بینی می‌شود که قیمت ده درصد بالا برود.

کد خبر: ۱۶۰۳۳۳
۱۲:۰۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۲

عرضه قطره چکانی خودرو

دیدارنیوز: یک کارشناس بازار خودرو با طرح موضوع کاهش عرضه خودرو از سوی خودروسازان و تاثیر آن بر روی بازار گفت: در حال حاضر به دلیل عرضه قطره چکانی خودرو از سوی کارخانجات به بازار، قیمت با رشد ۵ درصدی مواجه بوده و با ادامه این روند، تا شب عید پیش بینی می‌شود که قیمت ده درصد بالا برود.

فیروز نادری، کارشناس بازار خودرو، با اشاره به وضعیت فعلی بازار خودرو گفت: در شرایط کنونی به دلیل مجموعه سیاستگذاری‌ها و رفتار‌هایی که خودروسازان در بازار دارند، قیمت‌ها ۵ درصد رشد کرده و به اصطلاح بازار شیرین شده است.

وی علت اصلی افزایش قیمت‌ها را عدم تحویل خودرو از سوی ایران‌خودرو دانست و گفت: عرضه پژو پارس معمولی و پژو پارس TU ۵ در بازار کم شده است و قیمت این دو مدل به یکباره افزایش پیدا کرده؛ این در حالی است که بر اثر این اتفاق، قیمت پژو پارس معمولی که ۵۰۰ میلیون تومان بود، به رنج ۵۴۰ تا ۵۵۰ میلیون شده و پژو پارس TU ۵ از ۶۳۰ به ۶۸۰ میلیون تومان رسیده است.

به گفته نادری دلیل دیگر افزایش قیمت خودرو، قراردادن سیستم ESP برای یکسری ماشین‌ها است که سبب فاصله قیمتی ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومانی این خودرو‌ها با نمونه‌های موتور مستقیم شده و در بازار تنش ایجاد کرده است.

این کارشناس بازار خودرو می‌گوید: دلار افزایش قیمت نداشته، حتی در برخی مواقع کاهشی هم بوده، این در حالی است که ماشین‌های چینی افزایش قیمت نداشته، اما قیمت خودرو‌های داخلی با کاهش عرضه از سوی شرکت‌ها رشد کرده است؛ بنابراین اگر با همین روند پیش برود تا شب عید قیمت خودرو ۱۰ درصد رشد خواهد کرد.

این فعال بازار خودرو درباره حباب قیمت خودرو نیز گفت: تقریبا اکثر ماشین‌ها ۵۰ تا ۶۰ میلیون حباب قیمتی دارند، کاهش عرضه سبب شده تا قیمت خودرو کمتر نشود؛ این در حالی است که اوایل سال عرضه بالا و تقاضا کم بود، اما الان عرضه کم شده و تقاضا بیشتر شده است.

وی اظهار داشت: اگر واردات خودرو‌های کارکرده عملیاتی می‌شد در کاهش قیمت خودرو بسیار تاثیر می‌گذاشت. در حال حاضر خودرو‌های نو هم با تاخیر و طی کردن یک فرآیند اداری طولانی تحویل می‌شود که این روند بازار را متشنج می‌کند.

این کارشناس حوزه خودرو با تاکید بر عرضه قطره‌چکانی خودرو‌های وارداتی گفت: ماشین‌های وارداتی که با قیمت ۲ میلیارد تومان تحویل مشتری شده در بازار آزاد به ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر