تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پوردهقان می‌گوید این ظلم آشکار به مصرف کنندگان است

انتقاد نماینده مجلس از گرانی خودرو

مصطفی پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس با اشاره به گرانی خودروها گفت: وزیر صمت و خودروسازان باید بدانند که این افزایش قیمت‌ها در این شرایط بدون توجه به ارتقا کیفیت و ایمنی خودرو‌ها ظلم آشکار به مصرف کنندگان است.

کد خبر: ۱۸۶۸۱۶
۰۹:۴۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۴

انتقاد نماینده مجلس از گرانی خودرو

دیدارنیوز: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه شورای رقابت مصوبه‌ای برای افزایش قیمت خودرو نداشته است، گفت: اگر جدیتی از وزیر صمت برای ساماندهی بازار خودرو مشاهده نکنیم حتما از ابزار نظارتی همچون سوال و استیضاح استفاده می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم که با تداوم این وضعیت حق مردم تضییع شود.

به نقل از رسانه مجلس، مصطفی پوردهقان در واکنش به انتشار خبری از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر مجوز شورای رقابت برای افزایش قیمت خودروها، گفت: بر اساس آخرین اطلاعاتی که داشتیم شورای رقابت نیز از وضعیت افزایش قیمت خودرو‌ها گله‌مند بود و هیچ مصوبه و اعلامیه‌ای نیز در این رابطه نداشته که بیانگر تایید قیمتگذاری‌های جدید باشد.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: وزیر صمت و خودروسازان باید بدانند که این افزایش قیمت‌ها در این شرایط بدون توجه به ارتقا کیفیت و ایمنی خودرو‌ها ظلم آشکار به مصرف کنندگان است.

 وی تصریح کرد: اگر قرار باشد انحصار در بازار خودرو شکل بگیرد و مجوز واردات خودرو داده نشود از سوی دیگر هر سال در حوزه کیفیت و ایمنی خودرو‌ها در جا بزنیم و فقط افزایش قیمت داشته باشیم این موضوع قطعا باعث گسترش نارضایتی بین مردم خواهد شد.

پوردهقان اظهار کرد: ما منتظریم در نشست کمیسیون این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم تا مشخص شود چه اتفاقی در حوزه خودروسازی در حال رخ دادن است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: ما یکی از شروطی که برای رای اعتماد به اتابک داشتیم این بود که حوزه خودروسازی را اصلاح کند بنابراین اگر قرار باشد هر وزیری که روی کار می‌آید وعده‌هایی بدهد سپس طرفدار خودروساز باشد و در مقابل اتفاقات کوتاه بیاید و برنامه هایش حالت مسکن داشته باشد قطعا نابسامانی در این بازار تداوم خواهد یافت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما اگر جدیتی از سمت وزیر مشاهده نکنیم حتما ورود می‌کنیم و ابتدا حرف‌های وی را می‌شنویم و اگر نتواند از حق مردم دفاع کند قطعا از ابزار نظارتی همچون سوال و استیضاح استفاده می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم که با تداوم این وضعیت حق مردم تضییع شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر