تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
علیرضا زندیان، نماینده مجلس مطرح کرد

گرانی گوشت قرمز و مرغ قابل قبول نیست

علیرضا زندیان، نماینده مجلس با بیان اینکه گرانی گوشت قرمز و مرغ قابل قبول نیست، از وزارت جهادکشاورزی خواست که بازار را تنظیم کند.

کد خبر: ۱۶۰۲۳۴
۱۳:۰۱ - ۰۳ دی ۱۴۰۲

گرانی گوشت قرمز و مرغ قابل قبول نیست

دیدارنیوز: زندیان نماینده مردم بیجار گروس در مجلس با بیان اینکه افزایش غیرمنطقی قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز در بازار غیرقابل قبول است، گفت: در شرایطی که نهاده‌ها با ارز دولتی در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد باید نظارت بر توزیع افزایش پیدا کند.

علیرضا زندیان، نماینده مجلس شورای اسلامی، در خصوص گرانی گوشت و مرغ در بازار، گفت: متاسفانه در ماه‌های اخیر شاهد افزایش نرخ گوشت و مرغ به واسطه کاهش جوجه ریزی‌ها بودیم و در ادامه آن طی روز‌های گذشته قیمت گوشت قرمز نیز با جهشی همراه شد که دلیل مشخصی برای این موضوع وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه افزایش غیرمنطقی قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز در بازار غیرقابل قبول است، ادامه داد: در شرایطی که نهاده‌ها با ارز دولتی در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد باید نظارت بر توزیع گوشت مرغ و گوشت قرمز افزایش پیدا کند از طرفی حتی نرخ دلار نیز در ماه‌های اخیر تغییر نکرده است بنابراین بهانه‌ای برای گرانی وجود ندارد.

به نقل از خانه ملت، او با تاکید بر اینکه مسئولین وزارت جهاد کشاورزی و سایر مسئولین ذی‌ربط باید در مقابل افزایش قیمت‌های مرغ و گوشت قرمز پاسخگو باشند، عنوان کرد: در شرایطی که توان اقتصادی و قدرت خرید مردم افزایشی نداشته است این رشد ناگهانی نرخ کالا‌های اساسی باعث می‌شود تا این اقلام از سفره مردم حذف و یا کمرنگ شوند که مخاطراتی را برای سلامت جامعه به همراه دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی