تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با رای ۹۰ درصدی

مجلس با استعفای «نادران» مخالفت کرد

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی استعفای الیاس نادران، نماینده تهران گفت: پس از شنیدن سخنان نادران و ۵ نفر از نمایندگان، رای گیری برای استعفا انجام شد که در نهایت بیش از ۹۰ درصد از نمایندگان با استعفای نادران مخالفت کردند.

کد خبر: ۱۵۸۸۰۸
۱۰:۱۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲

نادران

دیدارنیوز: مجلس شورای اسلامی با استعفای الیاس نادران نماینده تهران مخالفت کرد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز سه شنبه (۳۰ آبان) در توضیح جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی تقاضای استعفای الیاس نادران، گفت: پس از شنیدن سخنان نادران و ۵ نفر از نمایندگان، رای گیری برای استعفا انجام شد که در نهایت بیش از ۹۰ درصد از نمایندگان با استعفای نادران مخالفت کردند.

رئیس مجلس در ابتدای نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی که با دستورکار بررسی تقاضای استعفای الیاس نادران نماینده تهران در حال پیگیری است، گفت: از آنجا که تعدادی از نمایندگان درخواست دادند تا تقاضای استعفای نادران در جلسه‌ای غیرعلنی مورد بررسی قرار گیرد طبق ماده ۱۰۲ آیین نامه نماینده متقاضی ۱۵ دقیقه فرصت دارد تا درخواست خود را برای برگزاری جلسه به صورت غیرعلنی مطرح کند.

وی افزود: سپس رای گیری انجام می‌شود و اگر دو سوم نمایندگان به این درخواست رای بدهند جلسه به شکل غیرعلنی تداوم پیدا می‌کند. اما اگر نمایندگان مخالفت کردند جلسه مجلس علنی شده و تقاضای استعفا در جلسه علنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

آخرین باری که جلسه علنی مجلس در همان شروع نشست و به درخواست تعدادی از نمایندگان غیرعلنی شد، مربوط به بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب حوزه انتخابیه گچساران در انتخابات مجلس یازدهم بود که در نهایت نیز با رد اعتبارنامه تاجگردون به پایان رسید.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر