تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
دولت می‌ترسد که بحران عملکردی‌اش، دو سال بعد در انتخابات ریاست جمهوری گریبان‌گیرش شود

نماینده ردصلاحیت‌ شده: دولت رئیسی، لوکوموتیو جریان خالص‌ساز است

غلامرضا نوری قزلجه نماینده بستان‌آباد در مجلس و یکی از افراد ردصلاحیت‌شده از سوی هیات اجرایی با بیان اینکه دولت می‌ترسد که این بحران عملکردی‌اش، دو سال بعد در انتخابات ریاست جمهوری گریبان‌گیرش شود و شاید این دولت به عنوان تنها دولت تک‌دوره‌ای در این دهه‌های اخیر باشد، گفت: به نظر بنده انگیزه ردصلاحیت‌ها همین است و نمی‌خواهند در مجلس، منتقدانی برای دولت یا برای این جریان خالص‌ساز وجود داشته باشد که در حقیقت دولت، لوکوموتیو این جریان خالص‌ساز است.

کد خبر: ۱۵۸۴۶۷
۱۴:۱۹ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲

نماینده ردصلاحیت‌ شده: دولت، لوکوموتیو جریان خالص‌ساز است

دیدارنیوز: غلامرضا نوری قزلجه نماینده بستان‌آباد می‌گوید: عده‌ای می‌خواهند در مجلس بعدی یک جریان خالصی وجود داشته باشد که همه مدیحه‌سرا و ثناگوی دولت باشند و قول دهند تا دولت را کمک کنند تا بتواند دور دوم را نیز رد کند.

غلامرضا نوری قزلجه نماینده بستان‌آباد و یکی از افراد ردصلاحیت‌شده از سوی هیات اجرایی، با رویداد۲۴ گفتگو کرده است که در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* بنده معتقد هستم دولت عملکرد قابل دفاعی ندارد و واقعاً با یک بحران عملکردی مواجه است، بنابراین براساس وجدانی که داریم نمی‌توانیم انتقاد نکنیم و نقصان‌های بسیار چشم‌گیر و اساسی در عملکرد‌ها دولتمردان را تحمل کنیم، اما دولت می‌ترسد که این بحران عملکردی‌اش، دو سال بعد در انتخابات ریاست جمهوری گریبان‌گیرش شود و شاید این دولت را به عنوان تنها دولت تک‌دوره‌ای در این دهه‌های اخیر، رقم بزند که برایشان بسیار آزاردهنده است و از این موضوع خیلی می‌ترسند.

* با این توضیحات، نزدیک‌ترین راه برایشان این است که بهتر است هر کسی که این موضوعات را بیان یا افشا می‌کند یا انتقاد دارد را حذف کنند و در مجلس بعدی جریان خالصی وجود داشته باشد که همه مدیحه‌سرا و ثناگوی دولت باشند و قول دهند دولت را کمک کنند تا بتواند دور دوم را نیز رد کند.

* به نظر بنده انگیزه ردصلاحیت‌ها همین است و نمی‌خواهند در مجلس، منتقدانی برای دولت یا برای این جریان خالص‌ساز وجود داشته باشد که در حقیقت دولت، لوکوموتیو این جریان خالص‌ساز است و زحمت آن را تقبل می‌کند و نمی‌خواهند برای این جریان مشکلی به وجود آید.

* ردصلاحیت‌ها در جامعه اثر خوبی ندارد و مشارکت را پایین خواهد آورد. این موضوع را بنده ماه‌ها قبل گفته‌ام و دولت و این جریان خالص‌ساز همین را تعقیب می‌کنند تا مشارکت پایین بیاید؛ در واقع اصلاً دیده یا شنیده‌اید یا اقدام عملی از سوی دولت و این جریان خالص‌ساز مشاهده کرده‌اید که به دنبال مشارکت مردم باشند؟

* این جریان اصلاً حرف مشارکت حداکثری را هم نمی‌زند و برعکس، حرف آن را مطرح می‌کند و می‌گوید هر چه مشارکت مردم در انتخابات کمتر باشد، ریسک ما پایین‌تر است، همچنین کار برایمان کم هزینه‌تر است و انتخاب‌هایمان نیز دقیق‌تر و راحت‌تر است؛ در واقع این‌ها به دنبال همین هستند، اما همه امور کشور در دست این جریان فکری نیست و هستند کسانی که برای مصالح نظام و کشور، هم دغدغه دارند و هم فکر می‌کنند. از این‌رو به ردصلاحیتم اعتراض می‌کنم و امیدوار هم هستیم ان‌شاءالله درست شود و بتوانیم در مراحل بعدی، با رقیب اصلی که منظورم دولت است و الان خود را نشان داده، دست و پنجه نرم کنیم تا اگر توانستیم در دور بعدی وارد مجلس شویم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر