تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیسی: سازمان برنامه جلوگیری از کسری بودجه را مورد توجه ویژه قرار دهد

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه اعضای دولت نظرات تکمیلی خود را برای تقویت بودجه به سازمان برنامه ارائه کنند، گفت: سازمان برنامه با واقعی‌کردن درآمد‌ها و مصارف، جلوگیری از کسری بودجه را مورد توجه ویژه قرار دهد.

کد خبر: ۱۵۷۹۳۵
۱۳:۰۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

رئیسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور ضمن تکلیف به اعضای دولت برای ارائه نظرات و محور‌های تکمیلی خود در راستای تقویت برخی سرفصل‌های بودجه سال ۱۴۰۳ به سازمان برنامه و بودجه، از رئیس این سازمان نیز خواست تا با واقعی کردن درآمد‌ها و مصارف، جلوگیری از کسری بودجه را مورد توجه ویژه قرار دهد.

در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت که به صورت فوق‌العاده برگزار شد، پیش‌نویس لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه ارائه شد.

منظور، با تشریح تغییرات رویکردی بودجه سال ۱۴۰۳ و پیش‌بینی‌های مقدماتی از منابع و مصارف با رویکرد تداوم رشد تولید و کنترل تورم و همچنین چالش‌های پیش‌روی بودجه عمومی کشور ناشی از ناترازی‌های بجا مانده از یک دهه گذشته، رویکرد کلی بودجه سال آینده را اجرای سیاست‌های کلی، تحقق عدالت و اصلاح برخی ناترازی‌ها دانست و در ادامه اعضای دولت نیز پیشنهادات خود را در جهت تقویت لایحه بودجه بیان کردند.

سید ابراهیم رئیسی در این جلسه با تقدیر از جمع‌بندی لایحه بودجه در موعد مقرر ابراز امیدواری کرد که بعد از اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، زمینه تقدیم لایحه بودجه نیز به مجلس فراهم شود.

رئیس جمهور اعضای دولت را مکلف کرد نظرات و محور‌های تکمیلی خود را برای تقویت برخی سرفصل‌های بودجه سال ۱۴۰۳ به سازمان برنامه و بودجه ارائه کنند.

رئیسی همچنین از رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست تا با واقعی کردن درآمد‌ها و مصارف، جلوگیری از کسری بودجه را مورد توجه ویژه قرار دهد.

رئیس جمهور توجه اکید به آثار تورمی بودجه و محاسبه آثار اقتصادی و اجتماعی آن و همچنین توجه به رویکرد‌های اقناعی بر واقعی بودن همه ابعاد بودجه و مسئولیت‌پذیری همه اجزا را مورد تأکید قرار داد.

رئیسی در بخش دیگری از این جلسه بمباران وحشیانه اردوگاه جبالیا و به خاک و خون کشیدن مردم بی‌گناه را ادامه جنایات جنگی اسرائیل و جنایت علیه بشریت در ۲۰ روز گذشته خواند و بر نقش مستقیم آمریکا در این جنایات به واسطه تجهیز تسلیحاتی و کمک‌های نظامی و حمایت‌های سیاسی از این رژیم تأکید کرد.

رئیس جمهور حوادث غزه را نمایشگاهی تأثربرانگیز از اقدامات ضدبشری از جمله کودک‌کشی، حمله به بیمارستان‌ها، استفاده از بمب‌های ممنوعه و محاصره همه جانبه مردم و همچنین جلوگیری از امدادرسانی و ارسال کمک‌های غذایی و دارویی به این منطقه آن هم در مقابل چشم جامعه جهانی خواند و آن را نشانه‌ای آشکار از شکست سازمان‌های جهانی برای برقراری امنیت دانست.

رئیسی تصریح کرد: این جنایات نشان داد بسیاری از معاهدات بین‌المللی و منشور سازمان ملل اعتبار و کارایی خود را از دست داده و ضروری است جامعه جهانی به خواست افکار عمومی در این ساز و کار‌ها تجدیدنظر کنند.

رئیس جمهور رأی قاطع اعضای مجمع عمومی برای تصویب قطعنامه آتش‌بس در غزه را زمینه انزوای آمریکا در جامعه جهانی دانست و رویکرد برخی کشور‌های غربی در همراهی با اسرائیل در کودک‌کشی و جنایت علیه بشریت را نمایی از دورویی، تزویر و استاندارد‌های دوگانه در نظام‌های بین‌المللی توصیف کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی