تیتر امروز

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت

رحمن قهرمان‌پور، تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، حول محور مذاکرات تهران و واشنگتن در مسقط، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
این مقدمه یک ضربه نهایی است

واکنش عباسی به حمله حماس؛ تضعیف اسرائیل به امنیت ایران کمک می‌کند

فریدون عباسی، نماینده کازرون در مجلس شورای اسلامی درباره حمله گروه حماس به اسرائیل گفت: هرگونه اقدامی که باعث تضعیف اسرائیل شود، به امنیت ایران کمک خواهد کرد.

کد خبر: ۱۵۶۹۸۹
۱۰:۴۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲

عباسی

دیدارنیوز: فریدون عباسی، نماینده کازرون می‌گوید: حتما نیاز بود که ضربه‌ای مهلک در این برهه از زمان به اسراییل وارد می‌شد، به خاطر اینکه اقداماتی که در خصوص مسجد الاقصی داشت انجام می‌داد و تجاوز و کاوش‌هایی که دنبال می‌کرد و بنا داشت و دارد که از عبادت مسلمانان جلوگیری کند، نیاز به ضربه محکم‌تری هم دارد که فعلاً این مقدمه یک ضربه نهایی است.

فریدون عباسی، نماینده کازرون در مجلس یازدهم درباره یکی از جنگ‌های بی‌سابقه‌ای که بین حماس و اسراییل، چند روزی است آغاز شده، با رویداد۲۴ گفتگو کرده است که در ادامه می‌توانید مهمترین بخش‌های مهم آن را بخوانید:

* به باور من، هرگونه اقدامی که باعث تضعیف اسرائیل شود، به امنیت ایران کمک خواهد کرد. یعنی هرچه اسراییل در جهت اضمحلال پیش برود، مطمئناً امنیت مردم ایران بیشتر تامین خواهد شد، زیرا تمام اتفاقات ناگواری که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی شاهد آن بودیم از جمله کودتا‌های مختلف، جنگ تحمیلی، اعمال تحریم‌ها بر علیه ایران و... ریشه در اقدامات اسرائیل دارد.

* هرچه اسرائیل درگیر و مشغول گرفتاری‌های خود بشود، باعث خواهد شد اقدامات خصمانه در داخل ایران کاهش پیدا کند. اگر ما، منطقه خودمان را درنظر بگیریم، می‌بینیم که تمام آشوب‌ها بر مبنای سیاست‌های اسرائیل است که بعضاً از کمک آمریکا هم بهره می‌برد که حتماً تاثیر منفی این اقدامات در دیگر کشور‌های منطقه هم دیده می‌شود.

* ایران کشوری بزرگ و قدرتمند است. از این‌رو اسرائیل خیلی نمی‌تواند با ما درگیر شود و اگر درگیر شود، مرگ خودش را تا حدی جلو می‌اندازد.

* حتماً نیاز بود که ضربه‌ای مهلک در این برهه از زمان به اسرائیل وارد می‌شد، به خاطر اینکه اقداماتی که در خصوص مسجد الاقصی داشت انجام می‌داد و تجاوز و کاوش‌هایی که دنبال می‌کرد و بنا داشت و دارد که از عبادت مسلمانان جلوگیری کند، نیاز به ضربه محکم‌تری هم دارد که فعلاً این مقدمه یک ضربه نهایی است.

* ما همیشه از فلسطین، حمایت معنوی کردیم. اعتقاد داریم مردم فلسطین باید خودشان اقدام لازم را انجام دهند و از این‌رو نمی‌شود از خارج از مرز‌ها در آن‌جا دخالت کرد. پس حمایت معنوی ایران از فلسطین ادامه دارد و اگر آن‌ها بخواهند در حوزه‌های علمی و فنی هم قابلیت آموزش‌های لازم و مفید را داریم.

* ایران، حمایت نظامی از فلسطین نکرده است، همان‌طور که در سوریه هم دیدیم علیرغم اینکه خطر، جهان اسلام را تهدید می‌کرد، به درخواست دولت سوریه، ما در حد آموزش نیرو‌ها و دفاع وطنی که چیزی مثل بسیج خودمان است، روی آوردیم که جلوی تجزیه کشور‌های منطقه را بگیریم.

* در خصوص جنگ امروز حماس با اسرائیل، جهان اسلام باید جدی وارد عمل شود، همان‌طور که مقدمه آن را حزب الله نشان داده و اقداماتی در شمال سرزمین‌های اشغالی انجام شده است. به نظر من، همان کار‌ها کافی و همان ملت اطراف اسرائیل برای نابودی رژیم اشغالگر بس است.

مطلب مرتبط:

«گدا بازی» ۲ میلیاردی!

چرا سود ۱ میلیاردی نمایندگان «گدابازی» است؟/ از اعطای زمین تا پرونده املاک شهرداری قالیباف

فریدون عباسی: کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را هم مورد هجوم قرار می‌دهیم!

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی