تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در مراسم تجلیل از قهرمانان مدال‌آور مطرح شد

رئیسی: یک ورزشگاه آبرومند ملی باید در تهران ساخته شود

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در مراسم «تجلیل از قهرمانان مدال‌آور ورزش کشور» گفت: یک ورزشگاه آبرومند ملی باید در تهران ساخته شود.

کد خبر: ۱۵۵۵۷۰
۱۱:۱۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲

رئیسی: یک ورزشگاه آبرومند ملی باید در تهران ساخته شود

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور گفت: باید موانع ورزش بانوان برچیده شود و بیش از این به ورزش بانوان بها داده شود. تجهیزات ورزشی نیز باید در همه ابعاد تامین شود و در اختیار ورزشکاران قرار گیرد.

سیدابراهیم رئیسی در مراسم «تجلیل از قهرمانان مدال‌آور ورزش کشور» با بیان این‌که «برای همه قهرمانان و نام‌آوران نام امام علی (ع) الهام‌بخش است»، اظهار کرد: این‌که چگونه امام علی (ع) از ایمان، ارزش‌ها، انسانیت و حق دفاع می‌کند؛ امروز به اهتزاز درآوردن پرچم ایران در جهان به اهتزاز درآوردن پرچم حق‌خواهی و عدالت‌طلبی است. این نظام امروز خار چشم سلطه‌طلبان و مستکبران عالم است.

وی افزود: موضوع ورزش بسیار مهم است و امری است که باید همواره به آن تأکید کرد؛ چراکه حفظ هویت و همبستگی اجتماعی و ایجاد امید و نشاط در جامعه را پدید می‌آورد. باید برای گسترش ورزش همگانی تلاش کرد.

رئیسی ادامه داد: بانوان هم برای ورزش ایران و هم در حوزه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی افتخارات فراوان آفریدند. باید موانع ورزش بانوان برچیده شود و بیش از این به ورزش بانوان بها داده شود. تجهیزات ورزشی نیز باید در همه ابعاد تامین شود و در اختیار ورزشکاران قرار گیرد.

مزایای ورزشکاران المپیکی برای ورزشکاران پارالمپیکی هم باشد

رئیس‌جمهور گفت: همه مزایایی که برای ورزشکاران المپیکی وجود دارد باید برای ورزشکاران پارالمپیکی ما هم وجود داشته باشد و این به تحقق عدالت در ورزش کشور کمک می‌کند. من با این موضوع بسیار موافق و همراهم و بر تحقق آن تاکید دارم.

رئیس دولت سیزدهم با تاکید بر تقویت روحیه اخلاق پهلوانی در ورزش کشور، اظهار کرد: پهلوانی و جوانمردی که غلامرضا تختی را برای ما به عنوان الگو مطرح کرده است به تقویت این فتوت و جوانمردی در ورزش توجه دارد. موضوع توجه به اخلاق چه در ورزش و چه در سایر ابعاد زندگی اجتماعی اهمیت دارد.

به اقتصاد ورزش هم توجه شود

وی با تاکید بر ضرورت تسهیل مقرارت ورزش، تصریح کرد: در کنار تسهیل مقررات ورزش باید به اقتصاد ورزش هم توجه داشت و اجازه نداد اقتصاد ورزش به دست جریان سوداگری و دلالی بیفتد. نباید به اقتصاد ورزش بی‌توجه بود.

رئیسی یادآور شد: در حوزه‌هایی که می‌توان برای بروزرسانی تسهیلات ورزشی از امکانات دانش‌بنیان‌ها استفاده کرد، باید به این امر توجه ویژه داشته باشیم و از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای تأمین نیاز‌ها استفاده کنیم.

یک مجموعه ورزشی در تهران در شأن جایگاه ورزش ایران داشته باشیم

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «در دو سال گذشته نزدیک به ۲ هزار پروژه نیمه‌تمام ورزشی به نتیجه رسیده است»، تأکید کرد: مابقی این پروژه‌ها هم باید در سال‌های پیش‌رو به نتیجه برسد. ما صرفا به دنبال کلنگ‌زنی پروژه تازه ورزشی نیستیم هرچند لازم است یک مجموعه ورزشی در همین تهران وجود داشته باشد که در شأن جایگاه ورزش ایران باشد و میزبان مهمانان خارجی ما شود.

رئیس دولت سیزدهم تصریح کرد: من به شکل‌گیری چنین مجموعه ورزشی در تهران هرچند هزینه فراوان هم داشته باشد تاکید دارم و با آن موافقم. این کار را کیومرث هاشمی و منظور پیگیری کنند. ضرورت دارد که چنین مجموعه ورزشی در تهران وجود داشته باشد. در کنار این کار باید کار پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی هم تکمیل شود.

به شرایط معیشتی پیشکسوتان هم توجه شود

وی با اشاره به ضرورت رفع مشکلات بیمه و شرایط شغلی و معیشتی پیشکسوتان ورزش و قهرمانان ورزشی، اظهار کرد: توجه به رفع این مشکلات برای ما بسیار اهمیت دارد چرا که قهرمانان ما را به ادامه مسیر قهرمانی امیدوار می‌کند. به ویژه باید به شرایط معیشتی پیشکسوتان هم توجه داشت تا آینده و چشم‌انداز قدم برداشتن در راه قهرمانی و ورزشکاری برای جوانان ما روشن باشد.

رئیسی با تاکید بر ضرورت وجود نگاه متوازن و متعادل در تقسیم منابع در حوزه‌های مختلف ورزش، گفت: نباید صرفاً به یک یا چند استان در تقسیم منابع توجه کرد و مابقی را از نظر دور نگاه داشت. همه استان‌ها و حوزه‌های مختلف ورزشی باید از تقسیم متوازن و متعادل منابع بهره‌مند شوند. از ورزش اقشار خاص به‌ویژه جانبازان و معلولان هم باید حمایت گسترده شکل بگیرد تا همه جامعه متوجه اهمیت خود در امر تقویت ورزش کشور باشند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «قهرمانان ما فقط باید دغدغه قهرمانی داشته باشند، نه دغدغه دیگری»، تصریح کرد: حل مشکلات و مسائل قهرمانان ما و مطالبات آنان باید در اولویت وزارت ورزش و جوانان باشد تا قهرمانان جز قهرمانی و افتخارآفرینی برای کشور دغدغه دیگری نداشته باشند.

وی با اشاره به اعزام کاروان ایران به بازی‌های آسیایی هانگژو چین، گفت: امیدواریم کاروان اعزامی کشورمان به چین با مددگرفتن از امام هشتم و توسل به اهل بیت که هویت دینی و فرهنگی و ورزشی ما را از دیگر کشور‌ها متفاوت می‌کند، از این جایگاه پاسداری و برای ایران نام‌آوری و افتخارآفرینی کنند.

به نام‌آوری خود افتخار کنید ما هم افتخار می‌کنیم

رئیسی خطاب به ورزشکاران حاضر در این نشست اظهار کرد: شما باید به نام‌آوری خود افتخار کنید ما هم افتخار می‌کنیم. اما این نام‌آوری باید خرج دفاع از ارزش‌ها، دفاع از مظلومان، دفاع از کشور بزرگ ایران و انقلاب شکوهمند اسلامی شود که شهدا جان خود را خرج آن کردند. این انقلاب ارزش این را دارد که وقتی برایش جان خرج شده است قهرمانی و نام‌آوری هم خرج آن و خرج دین و هویت دینی ما شود.

وی یادآور شد: مهمترین داشته دولت اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی است. داشته‌های مادی کشور به مردم تعلق دارد و دولت از همه این داشته‌ها برای تقویت ورزش‌های همگانی استفاده می‌کند. امیدوارم که دعای مردم ایران و خانواده شهدا بدرقه راه ورزشکاران ما در سفر به چین باشد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر