تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
هواشناسی ایران

هشدار برای سواحل جنوبی و بارش ۴ روزه باران

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد افزایش سرعت باد در سواحل جنوبی و خسارت‌های احتمالی آن از بارش باران و رعدوبرق ۴ روزه در برخی استان‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۵۴۶۲۴
۰۸:۱۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲

هشدار برای سواحل جنوبی و بارش ۴ روزه باران

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز سه‌شنبه، در اکثر مناطق کشور آسمان صاف بوده و در غرب سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش‌های خفیف پیش‌بینی می‌شود.

طی فردا و پنجشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر و رگبار پیش‌بینی شده و روز جمعه در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و اردبیل ابرناکی، رگبار، گاهی رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

این شرایط با شدت بیشتری شنبه هفته آینده در استان‌های خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، گلستان، نیمه شرقی مازندران و ارتفاعات البرز شرقی ادامه خواهد داشت.

طی ۵ روز آینده در بخش‌هایی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب کشور به‌خصوص مناطق مرزی در برخی ساعات افزایش سرعت باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. طی این مدت در شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی خراسان جنوبی وزش باد شدید باعث گردوخاک، طوفان شن، کاهش کیفیت هوا و دید افقی می‌شود.

طی ۳ روز آینده تنگه هرمز، شرق و مرکز خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج

زمان شروع: بعدازظهر سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۵/۳۱

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۲

نوع مخاطره: افزایش سرعت باد جنوب غربی در محدوده سواحل استان هرمزگان (بویژه در تنگه هرمز) و باد شمال غربی در محدوده سواحل استان بوشهر (بویژه در سواحل جنوبی) حداکثر تا ۲۴ نات و افزایش ارتفاع موج حداکثر تا ۱.۵ متر (با تاکید بر روز چهارشنبه در ساعات بعد از ظهر تا اوایل شب).

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۵/۳۱: نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و بوشهر.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۱: نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و بوشهر.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۲: غرب دریای عمان و شرق تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان.

اثر مخاطره: اختلال در تردد شناور‌های سبک، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، احتمال اختلال در تردد کشتی‌ها.

توصیه: خودداری از تردد شناور‌های سبک، خودداری از فعالیت‌های تفریحی و شنا، تمهیدات لازم جهت تردد شناور‌های مسافربری و تمهیدات لازم جهت تردد در کشتی‌ها.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها