تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
دفاع نماینده مجلس انقلابی از دولت وعده‌ها

قادری: دولت نگفته‌ بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد!

پس از گذشت دو سال از عمر دولت سید ابراهیم رئیسی و اوج گرفتن قیمت‌ها در بازار مسکن، خودرو، اقلام خوراکی و .. جعفر قادری یکی از نمایدگان مجلس انقلابی مدعی شده که دولت نگفته بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد، بلکه گفته بود تورم را مهار می‌کند! حالا باید پرسید تورم کنترل و مهار شده یا نه؟

کد خبر: ۱۵۳۴۸۱
۱۱:۵۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲

قادری: دولت نگفته‌ بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد!

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دولت نگفته بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد بلکه گفته بود تورم را مهار می‌کند که عملکرد‌ها هم همین را نشان می‌دهد!

جعفر قادری، درباره این‌که دولت شعار مهار تورم را داده است، اما مردم کاهش تورم را احساس نمی‌کنند، گفت: درست است که تورم بالا داریم، اما نرخ کاهشی بوده است و عملکرد‌ها هم همین را نشان می‌دهد.

این عضو کمیسیون برنامه در پاسخ به این‌که مردم می‌گویند افزایش قیمت‌ها چنین چیزی را نشان نمی‌دهد، بیان کرد: افزایش قیمت با تورم متفاوت است؛ دولت هم نگفته بود من قیمت‌ها را کاهش می‌دهم، گفته بود تورم را مهار می‌کنم. در حال حاضر جهت‌گیری‌ها و کار‌هایی که انجام می‌دهد، نشان‌دهنده این است نرخ تورم نسبت به سال گذشته در حال کاهش است.

وی تاکید کرد: اگر نگاهی به تورم نقطه به نقطه، ماهیانه و سالیانه داشته باشیم متوجه می‌شویم که آمار‌ها کاهش را نشان می‌دهند.

قادری افزود: البته ما معتقدیم باید یک مقدار سرعت بیشتر شود، یعنی میزان کاهش نرخ تورم نسبت به گذشته بیشتر باشد. جهت‌گیری‌های دولت درست است، اما باید اقداماتش فوری‌تر و جدی‌تر باشد. گاهی اوقات ما خودمان این انتقاد را داریم و معتقدیم باید از ظرفیت‌ها بیشتر استفاده شود.

این‌عضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: ما معتقدیم باید از ظرفیت‌های تعامل با کشور‌های مختلف استفاده کنیم. باید تعامل با کشور‌های همسایه را سرعت دهیم. باید از ظرفیت‌های ترانزیتی استفاده کنیم. باید از ظرفیت تعامل با کشور‌های منطقه و ظرفیت چین و روسیه و تعامل با این کشور‌ها به شکل موثرتر و بهتر استفاده کنیم تا تاثیرش را در سفره و زندگی مردم مشاهده کنیم.

وی یادآور شد: کنترل‌هایی در بخش ارز خودرو و مسکن داشته‌ایم، اما باید در سایر حوزه‌ها نیز دیده شود و تاثیراتش برای مردم ملموس‌تر باشد تا در بخش‌های دیگر نیز انتظاراتشان برآورده شود.

قادری با اشاره به افزایش قیمت‌ها گفت: گاهی اوقات در بعضی اقلام به هم ریختگی قیمت داریم که به بحث‌های کنترلی و نظارتی بازمی‌گردد. هنگامی که نرخ ارز یک مقدار تثبیت شده است و قیمتش اضافه نمی‌شود دیگر دلیلی برای افزایش قیمت‌های بعضی کالا‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: به هم ریختگی و سوءاستفاده‌هایی را بعضی از صنوف و مجموعه‌های مختلف انجام می‌دهند که باید جلوی سوءاستفاده‌ها گرفته شود، معتقدم یک مقدار وزارت صمت باید ساماندهی صنوف و موضوعات این چنینی را جدی‌تر بگیرد و برخورد کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر