تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
دفاع نماینده مجلس انقلابی از دولت وعده‌ها

قادری: دولت نگفته‌ بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد!

پس از گذشت دو سال از عمر دولت سید ابراهیم رئیسی و اوج گرفتن قیمت‌ها در بازار مسکن، خودرو، اقلام خوراکی و .. جعفر قادری یکی از نمایدگان مجلس انقلابی مدعی شده که دولت نگفته بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد، بلکه گفته بود تورم را مهار می‌کند! حالا باید پرسید تورم کنترل و مهار شده یا نه؟

کد خبر: ۱۵۳۴۸۱
۱۱:۵۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲

قادری: دولت نگفته‌ بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد!

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دولت نگفته بود قیمت‌ها را کاهش می‌دهد بلکه گفته بود تورم را مهار می‌کند که عملکرد‌ها هم همین را نشان می‌دهد!

جعفر قادری، درباره این‌که دولت شعار مهار تورم را داده است، اما مردم کاهش تورم را احساس نمی‌کنند، گفت: درست است که تورم بالا داریم، اما نرخ کاهشی بوده است و عملکرد‌ها هم همین را نشان می‌دهد.

این عضو کمیسیون برنامه در پاسخ به این‌که مردم می‌گویند افزایش قیمت‌ها چنین چیزی را نشان نمی‌دهد، بیان کرد: افزایش قیمت با تورم متفاوت است؛ دولت هم نگفته بود من قیمت‌ها را کاهش می‌دهم، گفته بود تورم را مهار می‌کنم. در حال حاضر جهت‌گیری‌ها و کار‌هایی که انجام می‌دهد، نشان‌دهنده این است نرخ تورم نسبت به سال گذشته در حال کاهش است.

وی تاکید کرد: اگر نگاهی به تورم نقطه به نقطه، ماهیانه و سالیانه داشته باشیم متوجه می‌شویم که آمار‌ها کاهش را نشان می‌دهند.

قادری افزود: البته ما معتقدیم باید یک مقدار سرعت بیشتر شود، یعنی میزان کاهش نرخ تورم نسبت به گذشته بیشتر باشد. جهت‌گیری‌های دولت درست است، اما باید اقداماتش فوری‌تر و جدی‌تر باشد. گاهی اوقات ما خودمان این انتقاد را داریم و معتقدیم باید از ظرفیت‌ها بیشتر استفاده شود.

این‌عضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: ما معتقدیم باید از ظرفیت‌های تعامل با کشور‌های مختلف استفاده کنیم. باید تعامل با کشور‌های همسایه را سرعت دهیم. باید از ظرفیت‌های ترانزیتی استفاده کنیم. باید از ظرفیت تعامل با کشور‌های منطقه و ظرفیت چین و روسیه و تعامل با این کشور‌ها به شکل موثرتر و بهتر استفاده کنیم تا تاثیرش را در سفره و زندگی مردم مشاهده کنیم.

وی یادآور شد: کنترل‌هایی در بخش ارز خودرو و مسکن داشته‌ایم، اما باید در سایر حوزه‌ها نیز دیده شود و تاثیراتش برای مردم ملموس‌تر باشد تا در بخش‌های دیگر نیز انتظاراتشان برآورده شود.

قادری با اشاره به افزایش قیمت‌ها گفت: گاهی اوقات در بعضی اقلام به هم ریختگی قیمت داریم که به بحث‌های کنترلی و نظارتی بازمی‌گردد. هنگامی که نرخ ارز یک مقدار تثبیت شده است و قیمتش اضافه نمی‌شود دیگر دلیلی برای افزایش قیمت‌های بعضی کالا‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: به هم ریختگی و سوءاستفاده‌هایی را بعضی از صنوف و مجموعه‌های مختلف انجام می‌دهند که باید جلوی سوءاستفاده‌ها گرفته شود، معتقدم یک مقدار وزارت صمت باید ساماندهی صنوف و موضوعات این چنینی را جدی‌تر بگیرد و برخورد کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر