تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
فلاحی از امضاکنندگان استیضاح وزیر کشور خبر داد

نامه استیضاح وزیر کشور قبل از بخشنامه امضا شد

احمدحسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به اینکه نامه استیضاح وزیر کشور اردیبهشت ماه و قبل از بخشنامه معاون‌سیاسی امضا شده است، گفت: ضعف مدیریت در استان‌ها دلیل امضاء استیضاح وزیر کشور است.

کد خبر: ۱۵۳۴۴۹
۲۰:۰۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲

.

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه نامه استیضاح وزیر کشور اردیبهشت ماه و قبل از بخشنامه معاون سیاسی امضا شده است گفت: ضعف مدیریت در استان‌ها دلیل امضاء استیضاح وزیر کشور است.

احمدحسین فلاحی که از امضاکنندگان استیضاح وزیر کشور است، گفت: با توجه به ضعف عملکرد واضح مدیریت در استان‌ها خصوصاً استان همدان اواخر اردیبهشت ماه نامه استیضاح وزیر کشور را امضا کردم که قریب دوماه قبل از موضوع «بخشنامه معاون سیاسی وزیر» بوده و با این مسئله مرتبط نیست، لذا با توجه به وضعیت حاکم در استان که در نهایت مردم متضرر می‌شوند و عزمی برای تغییر شرایط دیده نمی‌شود، لازم است رئیس مجلس استیضاح وزیر را پس از بررسی در کمیسیون اعلام وصول کند.

به نقل از خانه ملت، نماینده همدان و فامنین افزود: امضای استیضاح وزیر کشور به دلایل متعدد، مسائل مهم و کلان از جمله نحوه انتخاب، انتصاب و نظارت بر فعالیت مدیران ارشد دولت در استان ها و شهرهای کشور است و متاسفانه با جوسازی‌های رسانه‌ای، مطالبه از وی به موضوع بخشنامه اخیر معاون سیاسی وزیر کشور تقلیل یافت که امری نادرست است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت