تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
این دسته از امامان جمعه فرمان هرج و مرج و جنگ داخلی صادر می‌کنند

زیدآبادی: تهدید امامان جمعه درمورد بی‌حجابی، اعلام شورش علیه «نظام» است

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در مطلبی با عنوان «فرمان جنگ داخلی!» درباره تهدید اخیر امامان جمعه کرج و گچساران مبنی بر اینکه برای مقابله با بی‌حجابی آتش به اختیار خواهند شد، نوشت: «تهدید این افراد پیش از آنکه متوجه زنان فاقد روسری باشد، اعلام شورش علیه نظام است.»

کد خبر: ۱۵۳۴۱۳
۱۱:۱۵ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲

زیدآبادی: تهدید امامان جمعه، اعلام شورش علیه «نظام» است

دیدارنیوز: «این دسته از امامان جمعه با این نوع تهدید‌ها فرمان هرج و مرج و جنگ داخلی صادر می‌کنند.»

زیدآبادی در صفحه اجتماعی خود نوشت: «برخی امامان جمعه مانند امام جمعه کرج و گچساران تهدید کرده‌اند که اگر حکومت بساط "بی‌حجابی" را برنچیند، "آتش به اختیار" وارد عمل خواهند شد!

در واقع تهدید این افراد پیش از آنکه متوجه زنان فاقد روسری باشد، اعلام شورش علیه نظام است. نظام یعنی نظم مستقر در هر جامعه که از طریق اِعمال قوانین عادلانه یا ناعادلانه توسط نهاد دولت، حفظ می‌شود.

تهدید امامان جمعه به مقابله با زنان بی‌حجاب خارج از قلمرو نظامات قانونی عادلانه یا ناعادلانه، تحت عنوان آتش به اختیار، به معنای طغیان علنی علیه نظم موجود است که به دیگر اقشار جامعه هم اجازه می‌دهد رأساً به دفاع از خود یا مقابله با دیگران برخیزند.

به عبارت روشن‌تر این دسته از امامان جمعه با این نوع تهدید‌ها فرمان هرج و مرج و جنگ داخلی صادر می‌کنند. حال فرض کنیم که امام جمعه کرج و گچساران به نقطهٔ آتش به اختیار برسند. در آن صورت می‌خواهند چه کنند؟ جمعی از حامیان خود را روانهٔ کوچه و بازار و خیابان کنند تا هر خانم بدون روسری را دیدند، به زور چادر سرش کنند؟ یا مورد ضرب و شتم قرار دهند؟ یا دستگیر کنند؟ هر یک از این کارها، به امکاناتی، چون سلاح سرد و گرم و بازداشتگاه خصوصی نیاز دارد. بنابراین، آن‌ها پیش از شروع عملیات آتش به اختیار باید گروه‌های شبه‌نظامی مسلح مخصوص به خود و بازداشتگاه‌های مخفی و غیرقانونی ایجاد کنند!

بعد آن‌ها می‌خواهند در بازداشتگاه‌های مخفی خود، با کدام قانون و قاضی با دستگیرشدگان برخورد کنند؟ طبعاً قاضی و قانونی در کار نخواهد بود. لاجرم خودشان باید خودسرانه قانون وضع کنند و خودسرانه هم آن را اجراء کنند. در چنین اوضاعی بساط شکنجه و قتل شهروندان به سرعت به پا خواهد شد، زیرا ماهیت چنین خودسری‌هایی آن را اقتضاء می‌کند. بعد حکومت در این وسط چه‌کاره خواهد بود؟ بنشیند و آتش به اختیاران را تماشا کند؟ اینکه به معنای انحلال و نابودی حکومت خواهد بود؟

در واقع تبعات و پیامد‌های سخن کسانی که تهدید به رفتار آتش به اختیار می‌کنند، چیزی جز ایجاد همین جهنم هرج و مرج و جنگ داخلی و شکنجه و قتل و تجاوز نخواهد بود! در این باره قبلاً هم هشدار داده بودم، ولی کو گوش شنوا؟»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر