تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
همسر خبرنگار زندانی مطرح کرد

دادگاه نیلوفر حامدی؛ «منتظر صدور حکم هستیم»

باوجود درخواست تعدادی از فعالان سیاسی و روزنامه‌نگاران برای برگزاری دادگاه علنی نیلوفر حامدی، اما همسر این خبرنگار زندانی اعلام کرد که امروز (۳ مردادماه) دومین و آخرین جلسه دادگاه بدوی نیلوفر حامدی برگزار شده و در انتظار صدور حکم در روزهای آینده هستند. همسر این خبرنگار گفته: نیلوفر در این جلسه گفت به عملکرد خود به عنوان یک روزنامه‌نگار افتخار می‌کند.

کد خبر: ۱۵۳۲۵۳
۱۷:۰۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲

دادگاه غیرعلنی نیلوفر حامدی؛ «منتظر صدور حکم هستیم»

دیدارنیوز: دومین و آخرین جلسه دادگاه نیلوفر حامدی، خبرنگار روزنامه شرق به صورت غیر علنی برگزار شد.

امروز، سه‌شنبه، سوم تیرماه، جلسه دوم و آخر دادگاه نیلوفر حامدی، خبرنگار پس از حدود ۱۰ ماه بازداشت موقت در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به صورت غیرعلنی برگزار شد. نیلوفر حامدی و وکلایش در این جلسه حاضر و دفاعیات خود را مطرح کردند. قاضی صلواتی نیز پس از پایان دفاعیات، ختم رسیدگی را اعلام کرد.

محمدحسین آجرلو، همسر نیلوفر حامدی در صفحه شخصی‌اش در شبکه اجتماعی توئیتر درباره آخرین جلسه دادگاه نیلوفر حامدی نوشت: «امروز دومین و آخرین جلسه دادگاه بدوی نیلوفر حامدی برگزار و آخرین دفاع نیز گرفته شد. نیلوفر در این جلسه گفت به عملکرد خود به عنوان یک روزنامه‌نگار افتخار می‌کند. در پایان دادگاه هم وکلا دقایقی فرصت ارائه دفاعیات خود را داشتند. با توجه به پایان جلسات رسیدگی به پرونده، منتظر صدور حکم در روز‌های آینده هستیم.»

منبع: شرق
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
0
0
درود بر این خبرنگار شجاع
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر