تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
حاکمیت دولت سیزدهم اصلا موفق عمل نکرده است

فاضل‌میبدی: چه‌کسی فکر می‌کرد «مرغ» در دولت مردمی ۱۰۰ هزارتومان شود؟

فاضل میبدی، عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه خودشان رابطه با عربستان را خراب کردند، خودشان هم رابطه را برقرار کردند، گفت: وقتی در کوچه و خیابان می‌روید بیشتر با عمق گرانی‌ها روبه رو می‌شوید. چه کسی فکر می‌کرد مرغ ۲۵ هزارتومانی را دولت روحانی تحویل دهد و بعد از ۲ سال در دولت مردمی! رئیسی مرغ به ۱۰۰ هزارتومان برسد.

کد خبر: ۱۵۲۵۶۵
۱۰:۴۷ - ۲۱ تير ۱۴۰۲

فاضل‌میبدی: چه‌کسی فکر می‌کرد «مرغ» در دولت مردمی ۱۰۰ هزارتومان شود؟

دیدارنیوز: فاضل میبدی، عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رئیسی عملکرد موفقی نداشته و این خوشبینی و امیدی که از آن صحبت می‌کند، از مهمترین عوامل ناکارآمدی دولت سیزدهم است.

فاضل میبدی با اشاره به عملکرد دولت رئیسی در ۲ سال گذشته، به اصلاحات نیوز می‌گوید: دولت شعار‌های اقتصادی زیادی از جمله مسکن، مهار تورم، حفظ ارزش پول و .. را مطرح می‌کرد، ولی در هیچ یک از آن‌ها موفق عمل نکرد و علاوه بر اینکه خودش موفق و قوی ظاهر نشد، افرادی که در بدنه دولت قرار داد هم افراد قوی نبودند. به طور کلی حاکمیت دولت سیزدهم اصلا موفق عمل نکرده است.

وی ادامه داد: وقتی در کوچه و خیابان می‌روید بیشتر با عمق گرانی‌ها روبه رو می‌شوید. چه کسی فکر می‌کرد مرغ ۲۵ هزارتومانی را دولت روحانی تحویل دهد و بعد از ۲ سال در دولت مردمی! رئیسی مرغ به ۱۰۰ هزارتومان برسد.

رئیسی عملکرد موفقی نداشته و این خوشبینی و امیدی که از آن صحبت می‌کند، از مهمترین عوامل ناکارآمدی دولت است، او هر جا می‌رود اظهار خوشبینی و امید و پیشرفت می‌کند، اما وقتی در کوچه و بازار می‌روید چیزی غیر از این می‌بینید. در سیاست خارجی هم کاری جز برقراری مجدد رابطه با عربستان کاری نکردند، تازه رابطه‌ای که خودشان خراب کرده بودند. این روابط هم در عین حال که خوب است، اما چیزی از آن عاید مردم نشد.

میبدی با بیان اینکه رئیسی عملکرد موفقی نداشته و این خوشبینی و امیدی که از آن صحبت می‌کند، از مهمترین عوامل ناکارآمدی دولت است، گفت: رئیسی هر جا می‌رود اظهار خوشبینی و امید و پیشرفت می‌کند، اما وقتی در کوچه و بازار می‌روید چیزی غیر از این می‌بینید. در سیاست خارجی هم کاری جز برقراری مجدد رابطه با عربستان کاری نکردند، تازه رابطه‌ای که خودشان خراب کرده بودند. این روابط هم در عین حال که خوب است، اما چیزی از آن عاید مردم نشد.

وی در ادامه می‌گوید: برقراری روابط و موفقیت سیاست خارجی باید منجر به رفع تحریم‌ها باشد که کمر مردم را شکسته است.

فاضل میبدی با اشاره به اینکه کسی که در صندلی قدرت نشست، ذهنش واقعیت‌ها را چیز دیگری می‌بیند، گفت: انقدر فضای آزاد و احزاب و رسانه‌های آزاد وجود ندارد، دولتمردان فکر می‌کنند هر کاری که کرده اند موفق بوده است. من خیلی دوست دارم به شرایط امیدوار باشم و نقطه قوتی در عملکرد دولت پیدا کنم، اما متاسفانه تاکنون یک نقطه قوت هم پیدا نکردم. برقراری روابط و موفقیت سیاست خارجی باید منجر به رفع تحریم‌ها باشد که کمر مردم را شکسته است.

او می‌گوید: ادامه این روند سرانجام تلخی را به همراه دارد. بی اعتمادی بیشتر، مهاجرت بیشتر، یاس بیشتر سرانجام ادامه این روند است. یک گروه خاصی این دولت را روی کار آوردند و شعارشان این بود که دولت قبل بد عمل کرده و ما قرار است شرایط را بهبود ببخشیم، اما هیچ اتفاقی رخ نداد. از سوی دیگر این روند در کاهش میزان مشارکت در انتخابات هم به شدت تاثیر دارد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر