تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
رئیسی پیش از عزیمت به سه کشور آفریقایی مطرح کرد

نگاه جمهوری اسلامی در همکاری با آفریقا، متکی بر کرامت انسانی است

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری بامداد چهارشنبه، پیش از عزیمت به سفر منطقه‌ای به سه کشور آفریقایی گفت: نگاه ایران در همکاری با آفریقا مبتنی بر هم‌افزایی و متکی بر کرامت انسانی مردم این قاره است.

کد خبر: ۱۵۲۵۵۱
۰۸:۵۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲

نگاه جمهوری اسلامی در همکاری با آفریقا، متکی بر کرامت انسانی است

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی‌ها در همکاری با کشور‌های آفریقایی همچنان نگاه استعماری و استثماری دارند، تصریح کرد: نگاه جمهوری اسلامی در همکاری با آفریقا، نگاه مبتنی بر هم‌افزایی و متکی بر کرامت انسانی و استعداد‌های بالای مردم کشور‌های آفریقایی است.

ابراهیم رئیسی در نخستین دقایق بامداد چهارشنبه، پیش از عزیمت به سفر منطقه‌ای به سه کشور آفریقایی، در گفتگویی با خبرنگاران درباره برنامه‌ها و اهداف سفرش گفت: این سفر به دعوت رسمی روسای جمهور کشور‌های کنیا، اوگاندا و زیمباوه انجام می‌شود.

رئیس جمهور افزود: روابط ایران با کشور‌های آفریقایی، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره روابط بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف بوده است، اما این روابط به مرور زمان و به‌ویژه در دهه اخیر، در برخی عرصه‌ها دچار توقف‌هایی شد.

رئیسی با بیان اینکه کشور‌های آفریقایی ثروت‌ها، منابع، استعداد‌ها و ظرفیت‌های عظیمی دارند که می‌تواند با ظرفیت‌های بزرگی که به برکت انقلاب اسلامی و حضور مردم در ایران ایجاد شده، مبادله شود، اظهار داشت: یکی از بهترین حوزه‌هایی که امروز برای همکاری در عرصه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، حوزه کشور‌های آفریقایی است که هم ظرفیت‌های خوبی دارد و هم این کشور‌ها به همکاری با ایران علاقمند هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی‌ها در همکاری با کشور‌های آفریقایی همچنان نگاه استعماری و استثماری دارند، تصریح کرد: نگاه جمهوری اسلامی در همکاری با آفریقا، نگاه مبتنی بر هم‌افزایی و متکی بر کرامت انسانی و استعداد‌های بالای مردم کشور‌های آفریقایی است.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به ارتقای سطح روابط ایران با کشور‌های آفریقایی در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، علمی و فناوری خاطرنشان کرد: امروز سهم جمهوری اسلامی ایران از تجارت با بازار هزار و دویست میلیارد دلاری آفریقا، تنها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار است که با توجه به ظرفیت‌های متقابل سهم بسیاری پایینی به حساب می‌آید.

رئیس جمهور با اشاره به زمینه‌های مناسب همکاری در عرصه کشت فراسرزمینی و تولید محصولات دامی و زراعی و همکاری‌های علمی و فناوری با کشور‌های آفریقایی، گفت: همچنین فعال شدن دفاتر علم و فناوری ایران در این سه کشور و دیگر کشور‌های آفریقایی و صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله زمینه‌های بسیار خوب صادرات کالا و خدمات ایرانی به کشور‌های آفریقایی است.

رئیسی تاکید کرد که ارتباط با کشور‌های آفریقایی به شکل کلی و کشور‌های مقصد این سفر به شکل اخص در راستای سیاست خارجی دولت سیزدهم و اصول آن یعنی تقویت روابط با کشور‌های همسو در منطقه و نیز فراتر از منطقه در آمریکای لاتین که زمینه‌های خوبی برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران دارند، دنبال خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی