تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تحول در کتب نونگاشت فنی و حرفه‌ای

News Image Lead

مدیرکل دفتر تألیف فنی و حرفه‌ای و کار و دانش با اشاره به چرخش‌های اساسی آموزش فنی و حرفه‌ای تأکید کرد: کتاب‌های درسی نونگاشت فنی و حرفه‌ای، به گونه‌ای نوشته شده‌اند که ناشران می‌توانند با ورود به این حوزه بیش از پیش در تهیه بسته‌های آموزشی در حیطه فنی و حرفه‌ای و کاردانش فعالیت کنند.

کد خبر: ۱۵۲۱۲
۰۹:۳۴ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - احمدرضا دوراندیش در این باره گفت: تعدیل دروس فنی و حرفه‌ای و تلفیق دانش، مهارت و نگرش در دروس، کاهش حجم کتاب‌های درسی، آموزش و ارزشیابی مبتنی بر شایستگی و عبور از حافظه محوری از جمله مهم ترین تغییرات آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس اسناد بالا دستی است.

وی افزود: در رویکرد جدید، فعالیت‌های یادگیری طراحی شده که نیازمند تعامل میان هنرجو و هنرآموز و متن کتاب درسی است و پاسخ فعالیت‌ها را در خارج از کتاب درسی و در محیط واقعی زندگی و کار باید جست‌وجو کرد.

دوراندیش با بیان اینکه پیشرفت فن‌آوری در حوزه مشاغل، خود نیازمند کسب دانش است، بر ورود بیشتر ناشران به این حوزه نیز تأکید کرد.

عضو کمیته علمی شانزدهمین جشنواره کتاب رشد ادامه داد: یکی از ویژگی‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، تناسب این آموزش‌ها با نیازهای دنیای کار است و کتاب‌های آموزشی و تربیتی باید تکمیل کننده این آموزش‌ها باشند.

وی با اشاره به پیگیری سیاست چندتألیفی و مرزگستری در سازمان پژوهش گفت: این سیاست بر مشارکت استان‌ها و بخش‌های غیر دولتی در تولید، تکمیل و غنی سازی مواد درسی تأکید دارد و نوید بخش مشارکت هر چه بیشتر ناشران خواهد بود.

دوراندیشاز حضور کم رنگ ناشران فنی و حرفه‌ای در این دوره از جشنواره گلایه کرد و گفت: شاید لازم باشد جشنواره در نحوه دریافت کتاب از ناشران فنی گام‌های متفاوت‌تری بردارد. ضمن آنکه اگر ناشران اطمینان بیشتری از حمایت‌های بعدی در فروش کتاب‌هایشان داشته باشند، مشارکت بیشتری خواهند داشت.

ضرورت حضور پررنگ‌تر کتاب‌های علوم پایه در جشنواره کتاب رشد

شهناز هاشمی عضو کمیته علمی شانزدهمین جشنواره کتاب رشد نیز با اشاره به حضور کم رنگ کتاب‌های علوم پایه در جشنواره، در نظر گرفتن اهرم‌ها و امتیازات تشویقی بیشتر برای ناشران و نویسندگان برگزیده را مورد تأکید قرار داد. تعداد کم کتاب‌های رسیده به گروه‌های داوری جشنواره در حوزه علوم پایه نشان می‌دهد ما در تولید کتاب‌های علمی دچار مشکل هستیم.

وی افزود: به طور مثال در حوزه شیمی، اتفاقاً دارای بیشترین مقالات علمی و پژوهشی هستیم، اما کتاب‌های رسیده به جشنواره به قدری اندک و در عین حال ضعیف بود که گروه داوری شیمی نتوانست کتاب مناسبی را انتخاب و معرفی کند. پس نیامدن کتاب به این معنی نیست که نویسنده‌ای در این حوزه نداریم، بلکه ما نتوانسته‌ایم مقاله‌های علمی خود را کاربردی کنیم و سیاستی در پیش بگیریم که کتاب‌ها برای پشتیبانی از برنامه درسی تولید شود.

به گفته هاشمی، توسعه و پیشرفت کشور در گرو توسعه علوم پایه است و جشنواره باید نیازهای آموزش و پرورش را به ناشران اعلام کند تا آنان بر اساس این نیازها کتاب تولید کنند.

مدیر گروه پژوهش مشارکت‌ها و ارتباطات پژوهشگاه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به روند داوری‌ها گفت: سعی شده تا داوران به طور مستقل و بدون تحت تأثیر قرار گرفتن دیگری، نظر دهند، اما من پیشنهاد می کنم حداقل در مراحل ابتدایی اسم نویسنده و ناشر را پنهان نگه داریم تا محتوا بدون تأثیر گرفتن از این عوامل داوری شود.

وی ادامه داد: برای اثرگذاری بیشتر باید محتوای بیشتری تولید شود و افزایش تولید محتوا در گرو وجود تقاضا از سوی مخاطب است. به این معنی که باید فرهنگ کتاب‌خوانی در بین دانش آموزان افزایش یابد.

هاشمی تأکید کرد: حتی می توان ساعت‌های خاصی را در مدارس برای مطالعه دانش‌آموزان در نظر گرفت. ظاهراً در سند برنامه درسی ملی هم به این موضوع توجه شده است. اگر این فضای مطلوب شکل بگیرد، کتاب‌های آموزشی و پشتیبان برنامه درسی جایگاه خود را پیدا می کنند.

به گزارش دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی،  شانزدهمین جشنواره کتاب‌ رشد، 12 آذر در تهران برگزار می شود.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی