تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ماموریت رئیسی به وزیر دادگستری

با متخلفان افزایش قیمت محصولات پتروشیمی برخورد شود

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به وزیر دادگستری ماموریت داد، با بررسی دقیق اسناد و دلایل افزایش قیمت محصولات پتروشیمی، با متخلفان برخورد قاطع صورت گیرد.

کد خبر: ۱۵۱۸۸۰
۱۶:۵۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۲

با متخلفان افزایش قیمت محصولات پتروشیمی برخورد شود

دیدارنیوز: رئیس جمهور پس از ارائه گزارشی از افزایش قیمت محصولات پتروشیمی بدون اخذ مجوز‌های لازم در جلسه هیئت دولت، به وزیر دادگستری ماموریت داد، با بررسی دقیق اسناد و دلایل این افزایش قیمت، با متخلفان برخورد قاطع و مقتضی صورت گیرد.

ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز (چهارشنبه) هیئت دولت، پس از ارائه گزارشی از افزایش قیمت محصولات پتروشیمی بدون اخذ مجوز‌های لازم، به وزیر دادگستری ماموریت داد، با بررسی دقیق اسناد و دلایل این افزایش قیمت، با متخلفان برخورد قاطع و مقتضی صورت گیرد.

رئیسی در ادامه، تصویرسازی از عملکرد دولت را موضوعی بسیار مهم برشمرد و گفت: حتی وقتی همه تصمیمات و اقدامات صحیح و سازنده هستند، اگر به وجه تصویرسازی، اطلاع‌رسانی و تبیین آن توجه کافی نشود، ارائه تصویر ناصحیح از عملکرد دستگاه‌های اجرایی می‌تواند هزینه‌های زیادی به دولت تحمیل کند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیش‌بینی و برنامه‌ریزی صحیح و به‌روز برای اطلاع‌رسانی هنرمندانه، پیشگیری از بروز بستر‌های تصویرسازی ناصحیح و پاسخگویی به فضاسازی‌ها علیه دولت افزود: اگر چه اراده جدی وجود دارد تا به هر بهانه ناموجهی برای دولت حاشیه‌سازی و چالش‌آفرینی شود، اما در مقابل دستگاه‌های اجرایی نیز باید از همه بستر‌ها و موضوعاتی که مستعد امیدآفرینی هستند، به نحو مناسب استفاده کنند.

رئیسی خطاب به سخنگویان، مسئولان اطلاع‌رسانی دولت و همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد که در وهله اول با اطلاع‌رسانی به‌موقع و دقیق و در وهله دوم پاسخگویی فوری به شبهات و نیز جوسازی‌ها، تصویری صحیح از عملکرد دولت ارائه کنند.

رئیس جمهور در بخش ابتدایی سخنانش با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به مردم ایران و همه مسلمانان جهان تصریح کرد: ماه ذی‌الحجه از بهترین فرصت‌ها برای رسیدن به درجه عبودیت و تلاش و درخواست برای ایجاد گشایش و فرج در امور است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها