تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
اکسیوس خبر داد

ایران و آمریکا در عمان غیرمستقیم گفتگو کردند

نشریه آمریکایی «اکسیوس» در گزارشی خبر داد که مقام‌های ایران و آمریکا ماه گذشته میلادی در عمان گفتگو‌هایی غیرمستقیم داشته‌اند.

کد خبر: ۱۵۰۸۲۳
۱۰:۴۲ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

ایران و آمریکا در عمان غیرمستقیم گفتگو کردند

دیدارنیوز: بنا به گزارش این نشریه اینترنتی، عمانی‌ها پیام‌های مقام‌های ایران و آمریکا را که در اتاق‌های جداگانه حضور داشتند، میان آن‌ها منتقل می‌کردند.

اکسیوس پیشتر از سفر بی‌سروصدای برت مک‌گورک، هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور خاورمیانه و شمال آفریقا به عمان در ۸ مه خبر داده بود تا در مورد یک پیشنهاد احتمالی به ایران با مقام‌های این کشور گفتگو کند.

این نشریه آمریکایی به نقل از سه منبع خود خبر داده است که ایران هم‌زمان با ورود مک‌گورک، هیاتی را به عمان فرستاده بود. اکسیوس به نقل از یکی از منابع خود نوشته که علی باقری کنی، مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران، یکی از اعضای این هیات بوده است.

بنا به گزارش اکسیوس، یکی از پیام‌های اصلی آمریکا بر «بازدارندگی» متمرکز بوده است. منابع خبری اکسیوس به این نشریه اینترنتی گفتند که آمریکا در پیام‌های خود تصریح کرده است که اگر ایران به سمت غنی‌سازی ۹۰ درصدی اورانیوم برود، بهای سنگینی خواهد پرداخت.

اکسیوس در گزارش خود نوشته که هدف از مبادله غیرمستقیم پیام‌ها میان واشنگتن و تهران، دستیابی به «تفاهمی» در مورد راه‌های کاهش تنش‌ها در برنامه هسته‌ای ایران، رفتار ایران در منطقه و مشارکتش در جنگ اوکراین بوده است.

بنا به گزارش اکسیوس، چنین «تفاهمی» می‌تواند مبنای مذاکرات آینده برای یک توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران باشد. البته اکسیوس در گزارش خود تصریخ کرده است «هنوز مشخص نیست که آیا دو طرف به چنین تفاهمی نزدیک هستند یا خیر.»

اکسیوس پیشتر هم در گزارشی خبر داده بود که دولت جو بایدن طرحی را با متحدان اروپایی و اسرائیلی خود در میان گذاشته که به تهران توصیه می‌کند از بخشی از برنامه هسته‌ای خود صرفنظر کرده تا آمریکا هم در ازای آن، بخشی از تحریم‌هایش علیه ایران را تعلیق کند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها